Fen za kosu 2000W sa 3 nastavka MAKINGTEC

68 pregleda
0 želi ovaj predmet

Fen za kosu 2000W sa 3 nastavka MAKINGTEC

Cena: 2.790 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.062)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.239 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

?【Fen za kosu sa difuzorom na naizmeničnu struju 2000V】Moćan fen za kosu pruža snažan protok vazduha za brzo sušenje i efikasno oblikovanje, čak i za kovrdžavu kosu ili gustu talasastu kosu. Ženski fen za kosu je lagan i prenosiv, lak za nošenje i skladištenje, veoma pogodan za dom, putovanja i frizerski salon.
?【3 podešavanja grejanja i 1 brzina】Ovaj profesionalni fen za kosu od 2000 V ima jedno dugme za kontrolu brzine vetra i tri podešavanja toplote omogućavaju vam da lako kontrolišete temperaturu i brzinu vetra, ujednačenu distribuciju toplote i zdravu negu kose. Putni fen za kosu sa difuzorom vam omogućava da prilagodite svoju omiljenu frizuru kod kuće.
?【Jonska nega kose i nega kose pri konstantnoj temperaturi】Ovaj jonski fen za kosu za žene usvaja profesionalnu tehnologiju negativnih jona, koja može da oslobodi desetine miliona hidratantnih negativnih jona, neguje kosu, negu kose na konstantnoj temperaturi, sprečava kovrdžanje i sprečava oštećenje toplote, stvara tvoja kosa meka i sjajna. A fen za kosu za žene ima ugrađeni sigurnosni uređaj koji se automatski isključuje kada je temperatura previsoka.
?【2 koncentratora i 1 dodaci za difuzor za kovrče】Tri vrste zamenskih dodataka: glatka mlaznica, mlaznica za oblikovanje i difuzor za različite zahteve frizure. Koncentrator je savršen za prilagođeno oblikovanje ravne i prirodne kose. Difuzor je fokusirao protok vazduha kako bi pomogao da se definišu prirodne kovrče i talasi, čineći lokne očiglednijim i stvarajući lepršavu frizuru.
?【Dizajn za smanjenje buke i savršen izbor poklona】Ovaj putni fen za kosu ima inteligentni dizajn smanjenja buke, manje buke. Struktura niskog magnetnog talasa štedi energiju, ima nisko zračenje od sličnog fena za kosu. Dobro je za trudnice i decu. Idealan poklon za Dan zaljubljenih, Dan majki i mnoge druge posebne prilike.
D5

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.062)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.239 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135026785