Grejac flasica za mleko

83 pregleda
0 želi ovaj predmet

Grejac flasica za mleko

Cena: 4.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Brzo zagrevanje za 3-7 minuta: Uz 3-7 minuta za zagrevanje majčinog mleka i formule na telesnu temperaturu, brzi grejač mleka brzo umiruje uplakane i gladne bebe i olakšava život. Integrisana funkcija dezinfekcije za čišćenje bočica i sisa parom visoke temperature. Pišta kada se grejanje ili kuvanje na pari završi i automatski se isključuje radi dodatne bezbednosti i pogodnosti.
6 u 1 grejač za duple boce: grejanje mleka (vodeno kupatilo), održavanje toplote, grejanje hrane, odmrzavanje, sterilizacija parom, podesiva temperatura. Ovaj „uradi sve“ grejač za duple flaše zaslužuje da bude u vlasništvu rastućih porodica, posebno porodica blizanaca. Pomozite majkama da uštede prostor na šalteru i koriste električne utičnice.
24-časovni termostat: Grejač za flaše održava mleko na telesnoj temperaturi i omogućava vam da pripremite flašicu za vaše mališane kada se probude usred noći. Grejač mleka koristi cirkulaciju vode, ali ne i vreo da nežno i ravnomerno zagreje majčino mleko, bez vrućih tačaka, zadržavajući hranljive materije i originalni ukus.
Praktičan dizajn: Ovaj grejač za flaše odgovara dvostrukim bocama: toplo mleko, voda ili formula u isto vreme, podesivi poklopac sa dvostrukim otvaranjem je savršen za sve vrste flaša, bilo sa širokim otvorom ili pod uglom. Neophodan za rastuću porodicu i odličan poklon za tuširanje bebe
Mamina lista želja: Napravljena od materijala bez BPA i lakih za čišćenje, ovo je glavni prioritet za svaki predmet koji raste sa vašom bebom. Automatski isključuje tajmer kada je mleko spremno kako bi se osigurala sigurnost zaposlene majke.
C4

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134698329