Irigator za ispiranje zuba YOUNGDO

12 pregleda
0 želi ovaj predmet

Irigator za ispiranje zuba YOUNGDO

Cena: 3.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Uredjaj je polovan! !!



Prva vodena svila sa UV sterilizatorom: Da bismo izbegli sekundarno oralno zagađenje izazvano dugotrajnom upotrebom mlaznice, dodali smo UV dezinfekciju za ovaj konac za vodu da eliminišemo bakterije i viruse. Dizajn kutije za skladištenje dva u jednom i komore za UV dezinfekciju mogu se dezinfikovati odmah nakon upotrebe vrhova mlaznica, što je praktičnije, zdravije i bezbednije.
VELIKI REZERVOAR ZA VODU 800 ml IOUNGDO UV konac za vodu štedi vam probleme sa čestim dopunjavanjem vode sa velikim rezervoarom od 800 ml. Sa elastičnim crevom za vodu dužine 120 cm, možete menjati različite uglove kada koristite. A dvostruki zaptivni prstenovi rezervoara za vodu sprečavaju curenje vode kada ga koristite. Bezbedno i praktično
Zubar poznat po izbeljivanju zuba i desni: IOUNGDO Professional Vater Flosser nudi sve klinički dokazane prednosti vodene svile, nežan je za desni i zube. Efikasno uklanja do 99% plaka koji konvencionalno četkanje i konac ne mogu da dosegnu. Savršeno za proteze, implantate i druge stomatološke radove. Uživajte u zdravijim desnima i sjajnijim zubima za samo 1 minut dnevno.
【10 brzina, 3 režima i niska buka】 10 podešavanja pritiska vode od 20 do 120 psi i 3 režima: standardni, masaža desni, puls, lako pronaći najudobniji pritisak za svakog člana porodice. Niži od 70 decibela, ovaj vodeni konac za zube ne bi stvarao mnogo buke tokom upotrebe.
Magnetna ručka i bezbedna upotreba: sa ugrađenim magnetom, ručka od 360 stepeni može se automatski pričvrstiti na detartar. Podržan standardom FDA, sa 100-240V dvostrukim naponom, možete mirno koristiti oralni irigator. To je lep poklon za prijatelje, rođendanski poklon i tako dalje

A9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137908285