Jump Starter Booster za automobil 1500A NEXPOW

6 pregleda
0 želi ovaj predmet

Jump Starter Booster za automobil 1500A NEXPOW

Cena: 5.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Moćniji pojačivač】: Sa vršnom strujom od 1500A, K10S auto starter može da pokrene vozila od 12V do 7,0L gasnih/5,5L dizel motora. Akumulatorski starter je opremljen funkcijom prinudnog pokretanja visokih performansi koja vam pomaže da pokrenete istrošene akumulatore automobila. čak i na ekstremnim temperaturama, moćni pojačivač litijumske baterije - do 20 skokova počinje sa jednim punjenjem. Pogodno za automobil, kamion, motocikl, čamac, RV ili traktor i tako dalje.
【Nadograđena zaštita】: Bezbedan i jednostavan za korišćenje paket baterija za starter bez brige o netačnim vezama ili varnicama. Posebno otporan na varnice, zaštita od obrnutog polariteta, zaštita od niske temperature, zaštita od visoke temperature, zaštita od preopterećenja. Bezbedno se povežite na bilo koji automobilski akumulator od 12 volti. Indikator priključka za bateriju automobila/indikator kabla za prelazak vas obaveštava o nepravilnoj upotrebi zvučnim zujanjem i trepćućim svetlima.
【Paket rezervnog napajanja】: K10S Car Starter dizajniran sa 2 USB izlaza (5V/3A) i (5V/2.1A), 3.0 USB port za brzo punjenje može u potpunosti napuniti vaše mobilne telefone, tablete i druge mobilne uređaje najbrže ( do 75% brže od standardnog punjača). I može da napaja vaš drugi automobilski pribor koristeći 12V-16V/10A DC port. poput pumpi za naduvavanje guma, invertera i još mnogo toga.
【LED lampa】: Starter baterije ima 3 LED režima svetla: blic, stroboskopa i SOS svetlo. Ova višenamenska baterijska lampa koja vam dobro dođe u hitnim slučajevima i avanturama na otvorenom.
【Šta dobijate】: Prenosna litijumska baterija za automobile za startovanje k1, Smart Jump kabl k1, USB Tipe-C kabl za punjenje k1, Uputstvo za upotrebu k1. 2-godišnja tehnička podrška. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas.
【SAVETI 】Pre pokretanja automobila, uverite se da je snaga veća od 50%. Pored toga, ako ga niste koristili duže vreme, preporučuje se da jump starter punite svaka 2-3 meseca kako biste ga održali u zdravom stanju.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138211345