Kondenzacioni mikrofon za podkast studio Jeemak PC26

40 pregleda
5 želi ovaj predmet

Kondenzacioni mikrofon za podkast studio Jeemak PC26

Cena: 3.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.050)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.226 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Desktop USB mikrofon Mikrofon je specijalno dizajniran za radio studije, sinhronizaciju, podcasting, snimanje, igranje igara, MSN, Skipe i konferencijske razgovore. Za PC, laptop ili desktop sistem (connt za Mac, Vindovs 7, 8, 10, TA, KSP).
Isključivanje zvuka jednim dugmetom i Plug and Plai Ovaj računarski mikrofon ima funkciju isključivanja zvuka jednim dugmetom koja vam omogućava da lako isključite mikrofon. Operacija je jednostavna, možete koristiti kabl za prenos podataka za direktno povezivanje sa računarom. Kompatibilan sa većinom uređaja kao što su iOS i Vindovs.
Dvoslojni filter Stalak za stoni mikrofon dolazi sa profesionalnim dvoslojnim akustičnim filterom koji sprečava pucanje i poboljšava kvalitet snimanja glasa; Podesiva udaljenost između mikrofona i pop filtera.
Kardioidni kondenzatorski mikrofon Pickup režim minimizira pozadinsku buku, izolovan od glavnog izvora zvuka. Snimite zvuk iz izvora direktno ispred mikrofona. Uživajte u originalnom glasu i dajte sebi vrhunski zvuk svojih vokalnih nastupa.
Sklopivi i podesivi stativ - Sklopivi za nošenje, lagan je, savršen za muzičke instrumente, radio, podcasting, intervjue, snimke, video konferencije, pevanje, onlajn ćaskanje kao što su Facebook, Skipe, Ioutube, podcast.
A4

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.050)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.226 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134811341