LED stona lampa 6W 4000K Sansi

41 pregled
1 želi ovaj predmet

LED stona lampa 6W 4000K Sansi

Cena: 1.890 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

1. Svetlo i ravnomerno svetlo: Napravljeno sa 10 visokokvalitetnih LED čipova, obezbeđuje dovoljno, ujednačeno i meko svetlo, a svetlosni centar LUKS može biti 1200. Svetla, ali bez vidljive svetlosne tačke, može značajno smanjiti naprezanje očiju. Efektivni ugao svetlosti je 120°, može da osvetli šire prostore, idealno za čitanje, rad ili učenje.
2. Briga o očima: Odaberite temperaturu boje od 4000 Kelvina, nežna za vaše oči uz udobnu i blizu prirodnog svetla, smanjuje vizuelni zamor. 3 nivoa zatamnjivanja osvetljenosti i podesivi ugao od 105°, bez treperenja, bez buke, mogu se primeniti na različite potrebe u životu i učenju. Funkcija memorije može automatski zapamtiti postavku vaše poslednje upotrebe.

stolna lampa bez treperenja
3. Visoka ocena Cri: CRI ocena je 95, pomaže vam da cenite pravu boju objekta, ispunjava zahtevne zahteve za prepoznavanje boja.

visoka CRI ocena
4. Patentirana COC tehnologija: Čip na keramici, SANSI-jeva patentirana tehnologija zamenjuje tradicionalnu Mcpcb aluminijumsku podlogu neprovodljivim keramičkim hladnjakom i direktno lemi LED čip na keramičkom rashladnom elementu, efikasno smanjujući toplotni otpor sistema između LED PN-a. spoj i površina hladnjaka, što rezultira bržom provodljivošću toplote i većom pouzdanošću proizvoda, čini da SANSI sijalica ima veću svetlosnu efikasnost.
5. Jedinstveni dizajn: Crtani oblik poput pucača u grašak, mali je i izvrstan dizajn, ne zauzima prostor na radnoj površini, pogodniji za decu i učenike. 5-godišnja garancija znači da ste pokriveni zamenom ili povraćajem novca ako se dogode problemi u vezi sa kvalitetom.
C9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134776133