LED svetlo za upozorenje trougao

10 pregleda
0 želi ovaj predmet

LED svetlo za upozorenje trougao

Cena: 2.290 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.063)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.240 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Super Bright Flood Light vith 4 Modes】 Visoka osvetljenost--Niska osvetljenost--Crveno svetlo Puna osvetljenost--Blic crveno svetlo (upozorenje za hitne slučajeve na putu). Režim blica za hitne slučajeve sa 33 crvena LED svetla, odlična oprema u hitnim slučajevima na putu da osigura vašu bezbednost.
【Podesiva ručka za podršku od 180 stepeni】 Podignite je i podesite tako da bude ugao koji vam je potreban, može se staviti bilo gde, čvrste potporne noge pomažu da ostanete na vetru i na/van puta; Ima dovoljno svetla za dnevnu upotrebu, ali takođe ima režim spoljašnjeg trougla blica da upozori druge učesnike u saobraćaju noću. Kada je postolje rasklopljeno za 180 stepeni, može se koristiti držanjem / kačenjem na kamionu, radionici i sl.
【Mikro USB punjiva lampica za hitne slučajeve】 U ponudi je USB kabl za punjenje. Napunite svoje PUNJIVI TIPE baterije (isključeno) preko mikro porta. Postoji još jedan USB izlazni port, koji se privremeno koristi kao blago za punjenje samo kada se unutra nalaze punjive baterije (napunjene).
【Višenamenska prenosiva trouglasta lampica za upozorenje o opasnostima】Pogodno za unutrašnju i spoljašnju upotrebu: hitna upotreba, kampovanje, planinarenje, pecanje, roštilj, popravka automobila itd.
D6

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.063)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.240 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137147573