Lampa za nokte 220W

31 pregled
3 želi ovaj predmet

Lampa za nokte 220W

Cena: 2.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

❤.【Brzo sušenje】: Nadograđena 220V UV+LED LED lampa za nokte ima napredni dizajn sa dvostrukim perlama, sa 57 perli lampe ravnomerno raspoređenih na vrhu i bočnoj strani sijalice. Sa indukcionom funkcijom, uklonjivom donjom pločom, dobar izbor za poklon.
❤.【Prenosiva ručka i veliki prostor】: Led lampa za nokte sa prenosivom ručkom, nadograđena verzija dizajna velikog prostora, ima funkciju praćenja kontrole temperature, automatski podešava temperaturu mašine za manikir, ne boli ruke i oči , mekanog dizajna, lako se čisti, održava uredno.
❤.【Uštedite novac i vreme】: Odvedite vas da doživite jednominutnu zabavu u salonu za nokte, možete da uradite sami kod kuće bez odlaska u salon. Led lampa za nokte može se nositi bilo kada, LED uv lampa za nokte je takođe dobar pomoćnik za prijatelje i porodicu na Božić, Dan zaljubljenih, Novu godinu, rođendan, Majčin dan, godišnjicu venčanja i druge festivale.
❤.【Stvrdnjavanje laka za nokte】: sa UV automatskom indukcijom, brzo očvršćujućim lakom za nokte, kao što su prajmer, završni premaz, gel u boji, tvrdi gel, arhitekta, akril, gel za skulpture, lepak za dragulje, itd. Imajte na umu da je led lampa za nokte nije pogodan za običan lak za nokte.
D6

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136132173