Masinica trimer za kosu i bradu Vintage T9

105 pregleda
0 želi ovaj predmet

Masinica trimer za kosu i bradu Vintage T9

Cena: 1.790 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

PROFESIONALNI TRIMER ZA KOSU Snažan motor i oštra sečiva od nerđajućeg čelika čine ga tečnim i brzim za šišanje kose i brade. Okrugli krajevi sečiva su bezbedni za upotrebu na skalpu i koži bez izazivanja povreda ili iritacije. Pogodno za uljnu glavu, potisnu belu gravuru, suženu kosu, ćelavu glavu, može kreirati razne frizure.
【Podržava različite frizure】 Profesionalna muška mašina za šišanje sa 3 češlja za kosu (1mm/2mm/3mm). Može se iseći na različite dužine kako bi se zadovoljile vaše potrebe. Pored toga, trimer za kosu takođe može da kreira različite frizure, kao što su rezbarenje, gradijent, glava i tako dalje. Kosu možete ošišati i kod kuće.
Smanjenje buke Ove makaze pružaju električnu mašinu velike brzine, motor visokih performansi i niske buke, kompaktan i lagan dizajn čini ove makaze lakim za pomeranje preko glave i pružaju prijatno iskustvo sečenja
PRENOSIVA, LAGANA I BRZO PUNJENJA Pogodna mašina za šišanje može se lako odložiti u kofer, veoma pogodna za poslovne ljude ili turiste. Električni trimer za kosu sa priključkom za punjenje tipa C može se bežično koristiti 120 minuta kada je potpuno napunjen.
Vodootporni T-trimer: T-nož i drška brijača sa nultim intervalom se mogu prati, možete ih brzo očistiti pod tekućom vodom, ne zaboravite da očistite mašinu nakon svake upotrebe kako biste je održali čistom. Lako se održava čistim i izbegava bakterije.
B3

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134728901