Maska za PS5 sa RGB osvetljenjem Faceplate DOBEWINGDELO

15 pregleda
0 želi ovaj predmet

Maska za PS5 sa RGB osvetljenjem Faceplate DOBEWINGDELO

Cena: 6.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Otvori za hlađenje i dizajn filtera za prašinu: Prednje ploče dolaze sa otvorima za ventilaciju, koji mogu pomoći da se vaša konzola ohladi kada je u radu, bolje i brže podstiču cirkulaciju vazduha i smanjuju pregrevanje konzole. i filter za prašinu za otvore za ventilaciju može pomoći da se konzola održi čistom i smanji prašinu od ventilatora, kako bi se produžio vek trajanja konzole i pružio vam lakše iskustvo igranja.
Precizno prilagođeno: prednje ploče i RGB LED svetlo su specijalno dizajnirani za verziju diska. nova školjka može direktno da zameni originalni poklopac, a dizajn LED svetlosnog prstena omogućava da se zalepi direktno u okvir ventilatora za hlađenje. U međuvremenu, jedinstveni dizajn prozora prednjih ploča može učiniti svetlosni efekat svetlosne trake intuitivnijim, čineći da se vaša konzola izdvaja iz gomile.
400+ LED svetlosnih efekata: Možete da izaberete režim osvetljenja koji odgovara vašoj igri prilagođavanjem boje, brzine svetlosti i osvetljenosti. i ima pametni muzički režim kada otvorite muzički režim, boja svetla će se menjati u skladu sa ritmom zvuka i muzike. Možete bolje uživati u okruženju igre i provesti srećno vreme igre. Bez obzira na vrstu igre, uvek postoji RGB LED modno odelo za vas.
Premium materijal: LED svetlo je napravljeno od aluminijumskog metalnog prstena i visokokvalitetnih 5050 RGB LED čipova. Poklopac je napravljen od tvrdog ABS materijala, koji je izdržljiv i otporan na ogrebotine. i omogućiće da vaša igraća konzola izgleda sjajno sa svojom mat površinom u kombinaciji sa RGB LED svetlosnim efektom.
Jednostavna instalacija: Podignite ispod zadnjeg ugla zaštitnog poklopca gde se nalazi logotip i otpustite kružnu kopču. Gurnite poklopac nadole prema dnu konzole i poklopac će skliznuti. Zalepite konfigurisani samolepljivi deo na poleđinu LED svetlosnog prstena, a zatim ga pričvrstite na ventilacioni otvor konzole. Poravnajte novi poklopac sa rupom na glavnoj jedinici, gurnite ga do vrha konzole, a zatim kopča može da završi pričvršćivanje.
C4

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137642753