Meteo stanica sa spoljnom jedinicom projekcija na plafo

13 pregleda
0 želi ovaj predmet

Meteo stanica sa spoljnom jedinicom projekcija na plafo

Cena: 3.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Projekcija vremena i temperature: savršeni budilniki za spavaće sobe (ne-atomski). Projektovana temperatura se automatski menja od unutrašnje temperature do spoljašnje. Budilnik projektovan u mekoj crvenoj boji na plafonu ili zidu lako se vidi u celoj prostoriji. Podesivi uglovi projekcije i osvetljenost: Može se obrnuti za 180 stepeni za optimalno gledanje i ispunjavanje preferencija različitih korisnika.
Indikator unutrašnjeg/spoljnog termometra i monitor vlažnosti: Opremljen profesionalnim spoljnim termometrom i monitorom vlažnosti, sat pruža najpreciznija merenja. Prikazuje se sa unutrašnjom/spoljašnjom temperaturom i vlažnošću, omogućava vam da znate da li je potrebno izvršiti podešavanja. Idealan budilnik za dom, održava optimalne uslove života za vas i vašu porodicu.
Bežična meteorološka stanica u boji: 12/24 sata, datum i dan u nedelji u velikom broju; Na velikom LCD ekranu od 4,5 inča prikazani su jasni vremenski obrasci, upozorenja o buđi i rizik od pojave buđi. Digitalna meteorološka stanica predviđa vremenske prilike za narednih 12 sati, kao i trend barometarskog pritiska i trend temperature. Podesivi dimer sa pozadinskim osvetljenjem (visoko-srednje-nisko) sa DC adapterom za napajanje, omogućava vam da podesite ekran na svetlije podešavanje tokom dana i mekše noću.
Široka primena: Povežite do 3 bežična daljinska senzora za 3 kanala (Napomena: Paket uključuje samo 1 senzor, kupite odvojeno u našoj prodavnici ako vam treba više). Daljinski senzor sa prenosom širokog dometa do 200ft/60m na otvorenom prostoru, možete postaviti projekcijski sat u svoju sobu i postaviti daljinske senzore u sobu za bebe, skladište ili druga mesta koja treba da merite.
Dvostruki alarmi sa funkcijom zvuka: Podesite 2 odvojena alarma koji se ponavljaju na MF, SS ili MF i SS za različite svrhe. Alarm će se automatski isključiti ako ostane sam 2 minuta. Sa funkcijom snooze, ovaj budilnik za projekciju vam omogućava da podesite vreme spavanja od 5 ~ 60 minuta ili isključite funkciju SNOOZE - korak ka praktičnoj upotrebi.
C7

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135317201