Monitor kvaliteta vazduha detektor formaldehida VSON

16 pregleda
0 želi ovaj predmet

Monitor kvaliteta vazduha detektor formaldehida VSON

Cena: 10.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

?【MULTIFUNKCIONALNI MONITOR I KVALITETA VAZDUHA】: dostupan je za 8 vrsta podataka, potpuna kontrola kvaliteta vazduha, HCHO/ TVOC/ AKI/ TEMP/HUM/PM2.5/PM1.0/PM10/, da garantuje zdravlje vaše porodice u svakom pogledu.
?【PRENOSIVA & PUNJIVA BATERIJA】: Lako je nositi inteligentni monitor kvaliteta vazduha koji nam može pomoći da otkrijemo zagađenje vazduha gasom u domaćinstvu, kancelariji, školi, ugrađena punjiva baterija od 1000 mAh i upakovana sa USB kablom, vreme pripravnosti može da traje za 4-8h.
?【ALARM ZA BOJU I ZVUK】: može oceniti testove detektora u realnom vremenu i analizirati, nivoe rizika sa prikazom vremena, kada se prekorači normalno, oglasi se alarm detektora i boja interfejsa će se promeniti, čime se izbegava rizik.
?【LAKO ZA UPRAVLJANJE】: jednostavan za rukovanje pritiskom na dugme za uključivanje/isključivanje, dizajn sa digitalnim LCD ekranom u boji, može ponuditi srednju vrednost za svaki gas,Pomaže u otkrivanju štetnih HCHO i TVOC oko vaše sobe u realnom vremenu.
?【OPSEG PRIMENE】: Kuća, kancelarija, automobil, hotel, kuhinja, spavaća soba, kampovanje i zabave itd. Težina jedinice je 170,5 g, savršeno za lako skladištenje i nošenje bilo gde, zdraviji život za vašu porodicu!
D6

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137087957