Multimedia 7 inca touchscreen sa rikverc kamerom

14 pregleda
0 želi ovaj predmet

Multimedia 7 inca touchscreen sa rikverc kamerom

Cena: 8.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.061)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.238 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Bežični Apple Carplaier i Android Auto: Možete da koristite Apple Carplaier ili Android Auto u automobilu bez potrebe da povežete mobilni telefon preko kabla. Za pregled informacija sa vašeg pametnog telefona na ugrađenoj infotainment jedinici u vašem automobilu. Pozovite, šaljite tekstualne poruke, pristupite mapama, slušajte muziku i još zvuka.
Android/IOS Mirror Link: Android/IOS funkcija preslikavanja je podržana. Sinhronizujte svoje mape, filmove i još mnogo toga sa velikim ekranom od 7 inča. Rezolucija 1024*600 full touch HD kapacitivnog monitora pružiće vam veoma brzo reagovanje i jasno iskustvo gledanja, a možete da menjate režim dan/noć da biste bili sigurni da osvetljenost ne utiče vožnje.
Auto stereo sa Bluetooth 5.0 & AUKS & FM prenosom: Pozivi i kvalitet zvuka su jasniji i stabilniji u verziji 5.0. Ugrađeni mikrofon za odgovaranje na telefonske pozive i reprodukciju mobilne muzike preko bluetooth-a za auto, hands-free. Podržava FM i AUKS liniju za povezivanje auto radija, (FM molimo da se uskladi sa slobodnim kanalom, izbegavajte smetnje buke), ovaj proizvod dolazi sa malim zvučnikom, podržava nezavisnu reprodukciju zvuka.
Pogodan za 12-24V različite vrste automobila: Radni napon ovog neugrađenog auto radija je 12-24V. Najbolji izbor ako je vaš automobil bez fabričkog originalnog ekrana. Ovo je ekran osetljiv na dodir sa Apple carplaier-om, Android auto-om, Bluetooth-om, Mirror vezom i Airplai-om. Podržava prikaz slike unazad (bez kamere). Ovaj proizvod je kompatibilan samo sa našom kamerom, ako vam je potreban, možete nas konsultovati da naručite.
Jednostavna instalacija: Ovaj radio za automobile može bezbedno da koristi usisnu bravu za vašu kontrolnu tablu ili fiksira na vetrobran sa jakim usisnom čašom, a zatim prilagodi visinu i dužinu u skladu sa ličnim vizuelnim navikama. Korišćenjem upaljača za cigarete za napajanje i direktno umetanje za upotrebu, tako da možete uštedeti mnogo troškova instalacije.
B6

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.061)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.238 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137377509