Pametna brava sa otiskom prsta i aplikacijom

13 pregleda
0 želi ovaj predmet

Pametna brava sa otiskom prsta i aplikacijom

Cena: 7.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.061)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.238 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Jednostavna instalacija: Nisu potrebni kablovi i profesionalci. Odgovara većini vrata koja koriste bravu sa polugom i može se primeniti na levu i desnu ručku.
Lako rukovanje: Ne samo da možete otključati vrata otiskom prsta ili kodom koji ste postavili, već možete i otvoriti vrata pomoću APP-a, veoma pametnog i praktičnog.
Nesumnjiva bezbednost: Vaš otisak prsta je jedinstven na svetu, sigurnost bez sumnje. Usvojena je tehnologija poluprovodničkih i bioloških karakteristika, čime se izbegava isti otisak prsta. Štaviše, napravljen od izdržljivog materijala od legure cinka, njegov kvalitet je pouzdan.
Pristup u jednom koraku: Ergonomski dizajn, lako možete da otključate vrata u roku od 1 sekunde tako što ćete staviti otisak prsta na njih. Automatski će se zaključati za vas, čuvajući vas i vaš dom bezbednim sve vreme.
Dizajn za uštedu energije: Nema više brige o zagađenju ili rasipanju novca. Sa ugrađenom litijumskom baterijom, može se koristiti godinu dana nakon potpunog punjenja 30 minuta. (Interfejs za punjenje je na kraju ručke.)

Pogodna nesumnjiva bezbednost: Vaš otisak prsta je jedinstven na svetu, sigurnost bez sumnje. Usvojena je tehnologija poluprovodničkih i bioloških karakteristika, čime se izbegava isti otisak prsta. Štaviše, napravljen od izdržljivog materijala od legure cinka, njegov kvalitet je pouzdan. Pristup u jednom koraku: Ergonomski dizajn, lako možete da otključate vrata u roku od 1 sekunde tako što ćete staviti otisak prsta na njih. Automatski će se zaključati za vas, čuvajući vas i vaš dom bezbednim sve vreme. Dizajn za uštedu energije: Nema više brige o zagađenju ili rasipanju novca. Sa ugrađenom litijumskom baterijom, može se koristiti godinu dana nakon potpunog punjenja 30 minuta. (Interfejs za punjenje se nalazi na kraju ručke.) Višenamjenska brava: Ispunjava standarde većine brava sa polugom, opremljena vrećicom zavrtnja i rezom (60-70 mm), možete je pričvrstiti na vrata čija je debljina vrata su 35-55mm. Specifikacije: Naziv proizvoda: Zaključavanje otiskom prsta Marka: VAFU Model: VF-016 Režim otključavanja: Kapacitet otiska prsta: 40 grupa Materijal: Legura cinka Senzor otiska prsta: FPC Semiconductor Vreme pripravnosti: 500 dana Antistatičko: 8kv-15kv Vreme hvatanja otiska prsta: 0 Radna temperatura: -20-65 Radna vlažnost: 0-90% relativne vlažnosti Boja: crna, crna i srebrna Ugao prsta: 360 Punjenje: mikro-USB (mikro-USB kabl nije uključen.) Baterija: 3.7V 800mAh litijumska baterija (uključena ) Vek trajanja: 5000 puta Informacije o paketu: Veličina paketa: pribl. 25,5 k 18 k 10,5 cm / 10,04 k 7,09 k 4,13 oz Težina pakovanja: pribl. 1325g / 46.74oz Lista paketa: 1 k brava za otisak prsta 1 k uputstvo za upotrebu 1 k vreća za zavrtnje (debljina vrata je 35-55 mm.) 1 k brava (60-70 mm).
B6

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.061)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.238 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137377321