Pametni sat smart watch YAMAY SW022 rozi

21 pregled
1 želi ovaj predmet

Pametni sat smart watch YAMAY SW022 rozi

Cena: 4.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.063)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.240 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

♥【3D zakrivljeni dizajn i prilagodljivi brojčanici sata】- IAMAI SV022 pametni sat ima veliki 3D zakrivljeni HD stakleni ekran osetljiv na dodir, koji prirodno prelazi na telo sata od aluminijumske legure radi poboljšane vizuelne estetike. Dostupni su vam različiti brojčanici satova koje možete izabrati u aplikaciji GloriFit (kontinuirano ažuriranje). Da biste definisali svoj lični stil, takođe možete da izaberete svoju sliku kao lice sata, kao što je vaš selfi ili fotografija vašeg prijatelja, porodice, kućnog ljubimca, itd. Nudeći svima personalizovano iskustvo.

♥【Svestrano upravljanje zdravljem i više praktičnih alata】- Ovaj pametni sat može da obezbedi 24-časovno praćenje otkucaja srca, pedometar, praćenje sna, praćenje udaljenosti i praćenje kalorija, kao i druge funkcije za postizanje potpunog upravljanja zdravljem sa vašeg ručnog zgloba. Takođe je opremljen mnogim praktičnim funkcijama kao što su budilnik, muzički kontroler, podsetnik za sedenje, štoperica i pronalaženje telefona. Uživajte u pametnom životu uz to.

♥【7-dnevna dugotrajna baterija】- Oslobodite se anksioznosti izazvane stalnim punjenjem i održavajte protok energije. Ovaj sat može da radi do 7 dana korišćenja ili 30 dana u režimu pripravnosti nakon punjenja od 2 sata pomoću magnetnog punjača koji dolazi sa satom. Uvek spreman da vas prati na vašim putovanjima i prati vaš napredak.

♥【Višestruki sportski režimi i IP68 vodootporan】- IAMAI SV022 pametni sat ima 13 ugrađenih sportskih režima, što omogućava da pokrije sportske entuzijaste bilo u zatvorenom ili na otvorenom. Sa IP68 vodootpornim standardom, ovaj fitnes sat može izdržati bilo koju od vaših svakodnevnih aktivnosti, kao što je pranje ruku ili trčanje po kiši sa njim, umesto da ga prečesto skida.

♥【Pametna obaveštenja i široka kompatibilnost】- Nađite inteligentnog druga da vas podseti na dolazne pozive, tekstualne poruke, obaveštenja aplikacija i budilnike. Nikada ne propustite važne poruke.(*Napomena: Ne mogu da odgovaram na poruke niti da upućujem pozive.) Pametni sat IAMAI SV022 može neprimetno da radi sa iOS 9.0 i novijim ili Android 5.0 ili novijim uređajima, uključujući pametne telefone, iPad i tablete.

Ključne karakteristike:
Pametni sat kompatibilan sa iPhone i Android telefonima
HD Full Touchscreen
Prilagođena lica za biranje
Monitor pulsa 24/7
Auto Sleep Tracker
Steps Counter
Brojač kalorija
Celodnevno praćenje aktivnosti
Praćenje vežbi: 10+ sportskih režima
Super dug vek trajanja baterije
IP68 vodootporni pametni sat
Obaveštenja o pozivima i porukama
Kontrola muzike
Podignite zglob za aktiviranje ekrana
Countdovn
Štoperica
Alarm Clocks
Sedentari Alert
D6

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.063)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.240 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137146929