Pistolj masazer massage gun 8 nastavaka Ansgec Mg1 Pro

4 pregleda
0 želi ovaj predmet

Pistolj masazer massage gun 8 nastavaka Ansgec Mg1 Pro

Cena: 5.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Pištolj za duboku mišićnu masažu: ANSGEC masažni pištolj deluje duboko u tkivo, može pomoći u otklanjanju bolova u mišićima, brzo oslobađa napetost, smanjuje nakupljanje mlečne kiseline, poboljšava slobodu kretanja i fleksibilnost, promoviše cirkulaciju krvi i još mnogo toga. Idealan za ublažavanje bolova u vratu, leđima, ramenima, pre i posle fitnes vežbi.
? VIŠE IZBORA - 8 masažnih glava i 30 nivoa intenziteta: Postoji širok spektar masažnih glava koje mogu zadovoljiti vaše različite potrebe za opuštanjem mišića. Sa podešavanjem od 30 brzina, možete odabrati brzinu vibracije (1200 - 3500/min) koja odgovara vašim potrebama da biste postigli najudobnije stanje.
? Snažan ali tih motor: sa jedinstvenom tehnologijom smanjenja buke i motorom bez četkica visokog obrtnog momenta, pištolj za masažu emituje snažan impuls koji prodire duboko u napete mišiće i pruža tiho (< 40 dB) okruženje za masažu. Izrada pištolja za masažu je veoma dobra i odlično leži u ruci zahvaljujući gumiranoj površini.
?Dugo radno vreme i lako nošenje: Pištolj za masažu je opremljen visokokvalitetnom punjivom litijumskom baterijom od 2500 mAh. LCD ekran osetljiv na dodir sa preciznim prikazom preostale baterije. Nakon potpunog punjenja, može raditi neprekidno 6-8 sati. Pištolj za masažu dolazi sa praktičnom torbom za nošenje i odličan je za nošenje na poslu / teretani i na putovanjima.
D3

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138291257