Podna lampa sa daljinskim i aplikacijom RGBWW

19 pregleda
0 želi ovaj predmet

Podna lampa sa daljinskim i aplikacijom RGBWW

Cena: 6.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Dobija se bez sijalice!!!

Dinamično osvetljenje u više boja:. RGB podna lampa prikazuje do 300 živopisnih režima i ukupno 16 miliona boja, što omogućava prelepe kombinacije boja i dinamične efekte više boja.
Inteligentna kontrola: možete da vršite kontrolu glasom preko „Aleka“ i „Google Home“ tako da možete lako i praktično da započnete pametan život. Naše podne lampe su opremljene Vi-Fi tehnologijom koja vam omogućava da daljinski kontrolišete svoj uređaj bilo kada i bilo gde preko aplikacije "Magic Home". Nudi vam mnoge inteligentne funkcije kao što su režim boje, podešavanje svetline, „uradi sam“ režim, sinhronizacija sa muzikom ili mikrofonom, tajmer itd.
Režim muzike i mikrofona: podna lampa sa mogućnošću zatamnjivanja ima inteligentni muzički režim i integrisani mikrofon sa podesivom osetljivošću. Sa ugrađenim mikrofonom, podna lampa koja menja boju glatko se sinhronizuje sa muzikom ili zvucima sa ekrana. Koristite posebne boje za posebne prilike. Čak se pali u ritmu muzike.
Režim tajmera: podna lampa za spavaću sobu sa funkcijom za regulisanje vremena, možete unapred da podesite svoju omiljenu boju i osvetljenost da biste je automatski uključili ili isključili, može ostati na osvetljenosti i boji koje ste postavili poslednji put. To je savršen akcenat za vašu sobu, definitivno će oživeti sobu! Podna lampa sa mogućnošću zatamnjivanja ima dva režima: nožni prekidač i prekidač za daljinsko upravljanje.
Jednostavan za sklapanje i laneni abažur: podna lampa se lako sklapa, može se sastaviti u roku od 10 minuta bez alata. Zahvaljujući teškom postolju, lampa sigurno stoji i ne klati se. Vintage podna lampa ima jednostavan dizajn i laneni abažur. Veoma je pogodan za vaš dnevni boravak, spavaću sobu, radnu sobu i kancelariju. Šarmantno meko svetlo sija kroz abažur od tkanine, stvarajući toplu i udobnu atmosferu.
PS

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137690473