Prenosna punjiva mini seckalica

30 pregleda
1 želi ovaj predmet

Prenosna punjiva mini seckalica

Cena: 1.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

USB punjivi i prenosivi: bežični dizajn se slobodno kreće bilo gde u kuhinji pomoću USB priključka za punjenje. Električna kuhinjska seckalica je napravljena sa najnaprednijom tehnologijom za uštedu energije baterije. Recite zbogom neredu, veoma pogodan za porodice na otvorenom i duga putovanja.
Zdrava i bezbednost: električna kuhinjska seckalica dolazi sa posudom za mešanje bezbednom za hranu i sečivom od nerđajućeg čelika 304. Glavni motor ima sigurnosnu bravu. Motor i sečivo neće raditi dok se poklopac motora i posuda blendera potpuno ne zatvore, štiteći vašu bezbednost.
Jednostavan za upotrebu: dugme za uključivanje ili isključivanje kuhinjske električne seckalice. Jednostavno napunite posudu od 250 ml svojim sastojcima, zatvorite poklopac da dobijete ravnomerno iseckanu hranu za nekoliko sekundi.
Lako se čisti: zahvaljujući našem jedinstvenom dizajnu izolacionog poklopca, izolacioni poklopac izbegava kontakt između hrane i glavne jedinice prilikom seckanja hrane radi stvaranja mikroba i unakrsnih infekcija. Nakon što se drobljenje završi, potrebno je samo da očistite izolacioni poklopac bez čišćenja glavne jedinice, čime se produžava vek trajanja glavne jedinice. Mini rezač luka može se prati u mašini za sudove - osim glavne jedinice.
Upotreba: električna kuhinjska seckalica drobi beli luk, začinsko bilje, sir, luk, orašaste plodove, voće i još mnogo toga pritiskom na dugme. Dočarajte pesto, kašice za bebe, prelive, salsu i još mnogo toga za kratko vreme. Jednostavno USB punjenje - Uključuje mikro USB kabl za punjenje. Uz svakodnevnu upotrebu, jedno punjenje baterije traje nekoliko nedelja.
A12

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135624697