Prenosni kompresor pumpa za duvanje guma 150 PSI EVARY

11 pregleda
0 želi ovaj predmet

Prenosni kompresor pumpa za duvanje guma 150 PSI EVARY

Cena: 3.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.070)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.247 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

150 PSI - učinak umrtvljenja: EVARIOO električna vazdušna pumpa obezbeđuje maksimalni pritisak od 150 PSI i protok vazduha od 32 L/min. Može u potpunosti da naduva automobilske gume za 8 minuta, motociklističke gume za 3 minuta, biciklističke gume za 90 sekundi i razne lopte za 50 sekundi. Potrebno je samo da pređete na odgovarajući režim naduvavanja, nakon što se naduvavanje završi, automatski se zaustavlja kako bi se sprečilo prenaduvavanje.
Ultra lagana vazdušna pumpa: EVARIOO električna pumpa za bicikl sa velikom baterijom od 6000 mAh, ova vazdušna pumpa može da radi do 35 minuta kada je potpuno napunjena pomoću našeg priloženog USB kabla. Kompaktan i tanak dizajn za najbolji osećaj i dimenzija samo 12,8 k 8,1 k 4,3 cm (težina od samo 450 g) da lako stane u vašu torbu, stalak za bicikle, ranac i automobil. Napravljen za vaša putovanja.
Multifunkcionalna vazdušna pumpa: Ova prenosiva bežična vazdušna pumpa dolazi sa 4 dodatna adaptera za naduvavanje guma automobila/motocikla/bicikla, prstenova za plivanje, kajaka, fudbalskih lopti, košarkaških lopti, bazena za veslanje, vreća za spavanje, šatora i još mnogo toga. To nije samo vazdušna pumpa, već i mobilno napajanje za punjenje vašeg telefona. Pogodno kao oprema za hitne slučajeve za izlaske, putovanja, vožnju biciklom, kampovanje itd.
LCD ekran i LED lampa: prenosivi vazdušni kompresor ima veliki LCD ekran sa digitalnim ekranom, koji je jasan i svetao. Ne samo da pumpa vaš automobil, već i puni vaš telefon i deluje kao baterijska lampa. Baklja takođe ima tri režima (osvetljenje, blic, SOS), preporučljivo je sačekati najmanje 15 minuta nakon svake upotrebe da se ohladi pre nego što nastavite da je koristite.
A16

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.070)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.247 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138618177