Profesionalna elektricna turpija za nokte 35000 RPM

22 pregleda
0 želi ovaj predmet

Profesionalna elektricna turpija za nokte 35000 RPM

Cena: 4.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Velika brzina od 35000 obrtaja u minuti: mašina za bušenje noktiju velike snage od 0-35000 obrtaja u minuti, laka za kontrolu brzine kako bi se zadovoljile vaše različite potrebe upotrebe. Transparentni LED digitalni displej čini prikaz brzine lakšim za čitanje. Olovka za poliranje noktiju je dizajnirana od legure aluminijuma, koja je lagana i stabilna u radu. Savršeno za profesionalnu upotrebu u salonu i početnike.
Kompaktnost i ušteda prostora: Električna turpija za nokte je dizajnirana sa 6 rupa za umetanje burgija za nokte, što ga čini pogodnijim za odabir različitih e-turpija tokom bušenja eksera. Mašina za turpija za nokte takođe ima držač za olovke, gde možete postaviti nasadnik da biste zaštitili glavu za brušenje od habanja i istovremeno uštedeli mnogo prostora na vašem manikirnom stolu.
Nizak nivo buke i 2 pravca rotacije: Bušilice za akrilne nokte imaju nasadnik sa niskim nivoom buke i niske vibracije. Dugmad za napred i nazad mogu promeniti smer rotacionog bita, omogućavajući upotrebu desnom ili levom rukom. Imajte na umu da ako promenite smer tokom upotrebe, brusna olovka će imati vreme zaustavljanja od oko 2 sekunde, što je normalno.
?Kontrola rukom/nogom: Možete odabrati režim „ruka“ ili „noga“ po svom ukusu. Režim stopala može pokrenuti/pauzirati rotaciju brusne olovke sa pedalom, osloboditi ruke i nema potrebe da ručno kontrolišete rotaciju. Prvo povežite nožnu pedalu, zatim uključite prekidač, izaberite brzinu 1, a zatim pritisnite izbor ručnog/nožnog režima. Prvi put pritisnite pedalu malo jače.
Široka primena: Turpija za nokte opremljena sa 6 vrsta potpuno funkcionalnih delova za brušenje, ne samo pogodna za manikir, uklanjanje gel noktiju, poliranje, pedikir, piling zanoktice, već i za rezbarenje, bušenje, sečenje i brušenje noktiju kućnih ljubimaca. Radi vaše bezbednosti, počnite da brusite malom brzinom, hvala.
D5

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135077861