Projektor wifi bluetooth 12000Lux podrzava 4K VYSER

5 pregleda
0 želi ovaj predmet

Projektor wifi bluetooth 12000Lux podrzava 4K VYSER

Cena: 13.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

?[One-Step Direct Connection Outdoor Movie Projector] Iskusite budućnost besprekornog povezivanja sa VISER prenosnim projektorom za filmove na otvorenom sa direktnim povezivanjem u jednom koraku. Nije potreban ViFi – bez napora povežite projektor sa telefonom za trenutnu vezu. Unapredite svoje filmske večeri na otvorenom uz vrhunski projektor visoke definicije. Sa udaljenosti projekcije od 5-15 stopa i podesivim rasponom veličina od 50-300 inča, uronite u zadivljujuće vizuelne prikaze pod otvorenim nebom.
?[Bluetooth 5.1 projektor sa HIFI snažnim zvučnicima] Prenosni projektor omogućava transformaciju vašeg kućnog bioskopa pomoću VISER Bluetooth 5.1. Uronite u izvanredne zvučne pejzaže koristeći svoje omiljene Bluetooth zvučnike i slušalice. Bez brige da će se kablovi zapetljati ili saplesti. Unapredite svoje iskustvo zabave uz impresivan zvuk tokom filmova i dinamične žurke. (Napomena: Projektor se povezuje na Bluetooth zvučnike, a ne na pametne telefone/tablete.
?[5G/2.4G ViFi podrška i izvorni 1080P Full HD projektor] Oslobodite svoj multimedijalni potencijal pomoću VISER-ovog izvornog 1080p projektora, koji sada sadrži ViFi preslikavanje ekrana pametnog telefona. Povežite svoj iOS/Android uređaj bez napora i uživajte u sinhronizovanoj reprodukciji videa na velikom ekranu. Unapredite filmske večeri i sesije igara uz ovo impresivno iskustvo.
?[Opcije višestrukih konekcija] Otkrijte neuporedivu svestranost sa VISER 1080p video projektorom. Opremljen HDMI, USB, AV, 3,5 mm audio i Bluetooth vezom, besprekorno se povezuje sa laptopovima, TV štapićima, USB diskovima, telefonima, tabletima, DVD plejerima i igraćim konzolama kao što je PS5. Vaše mogućnosti zabave su neograničene.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138209613