Pulsni oksimetar-Monitor-72-časa praćenje SpO2 i pulsa

18 pregleda
2 želi ovaj predmet

Pulsni oksimetar-Monitor-72-časa praćenje SpO2 i pulsa

Cena: 9.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

WELLUE BRAND PREDSTAVLJA NOVU TEHNOLOGIJU:
Besplatna aplikacija i softver za Android, iOS i PC: Sa aplikacijom „Vihealth“ i softverom „O2 Insight Pro“, možete lako da delite podatke i trendove preko noći ili da prikažete svoju vrednost O2 i puls u realnom vremenu na telefonu, tabletu ili kompjuter. Preuzmite „Vihealth“ sa Apple Store-a ili Google Plai-a.
Inteligentni vibracijski i audio alarm: podesivi vibracijski alarm i audio podsetnik vas ohrabruju da se nežno probudite kada zasićenost O2 krvi padne ispod vaše definisane vrednosti, ponovo otvorite respiratorni trakt da biste izbegli dugotrajno oštećenje zdravlja.
Nadgledanje preko noći: Checkme O2 Mak beleži vašu vrednost O2 (nivo zasićenosti O2 u krvi), brzinu pulsa i kretanje spavanja preko noći sa izuzetnom preciznošću. Sa velikim OLED ekranom, ovaj O2 monitor za spavanje je pogodan za osobe sa poteškoćama u disanju ili poremećajima spavanja i savršen je partner za uređaje za disanje.
Udoban patentirani senzor prstena: mekani silikonski senzor prstena ne čini da vam prst utrne i nikada ne sklizne sa prsta, što potpuno oslobađa vaš prst.
【72 sata dugotrajne upotrebe】 Nisu potrebne AAA baterije, bez držanja baterija u blizini, kontinuirana upotreba do 9 noći (72 sata) nakon jednog punjenja. Napomena: Ovaj uređaj je namenjen samo za sportsku i vazduhoplovnu upotrebu, a ne za medicinsku upotrebu.

A9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137683965