Punjivi trimer za kosu i bradu 7 u 1 Surker

12 pregleda
0 želi ovaj predmet

Punjivi trimer za kosu i bradu 7 u 1 Surker

Cena: 4.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

KOMPLET ZA NEGO: To je kompletan komplet za negu za muškarce, dolazi sa 7 dodataka: trimer sa T oštricom, mašinica za šišanje, trimer za nos/uši, mikro brijač, precizni trimer, trimer za bradu, glava trimera za telo. I opremljeni višenamenski dodaci: 9 Vodeći češljevi za više glava trimera (1/3/5/7 mm) (3/6/9/12/15 mm), kabl za punjenje, češalj za zalivanje, četka za čišćenje, baza za skladištenje, koja može precizno orezati dužinu urasle dlake vaše brade i stilizovanje vaše kose, sve za vaše svakodnevne potrebe.
JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU: Profesionalni T-Blade trimer za muškarce, odvojiv i opremljen sa 9 redova češlja različitih veličina, ošišan sa dugotrajnim performansama za sve vrste kose precizno. Lako se podešava dok idete gde želite kada ga držite , ne morate stalno da ga uključujete ili isključujete. Bežični dizajn je pogodan za dizajniranje višestrukih trendovskih frizura kako želite, posebno pogodan za uljnu glavu, podrezivanje i rezbarenje oblika kose, ćelave glave.
PREMIUM KVALITET: Trimer otporan na rđu sa samoobličujućim sečivima (bez zazora) omogućava dobre performanse sečenja i brijanja, duboko se pričvršćuje na zakrivljenu kožu, izbegava ubode, bolne ubode, definitivno neće izazvati bilo kakvu iritaciju ili ogrebotine na koži, glatki i mekani kožu brijanjem. Ali treba imati na umu da se SAMO GLAVA rezača može prati. NEMOJTE uranjati celu mašinu za šišanje u tekuću vodu. Takođe možete očistiti malu prašinu na sečivu četkom za čišćenje.
BEZBEDNO: Visokotehnološki elektromagnetni snažni motor smanjuje buku, dete se neće probuditi kada spava. Veliki kapacitet baterije obezbeđuje do oko 180 minuta rada u roku od 1,5 sata punjenja. Ugrađena punjiva baterija sa osvetljenjem digitalni LED displej, može se jasno videti preostala baterija i podseća vas na punjenje na vreme. Da biste sačuvali životni vek baterija, bilo bi bolje da ih ispraznite svakih šest meseci pune 2 sata.
Dobar IZBOR: Multifunkcionalni komplet za negu je pojedinačno upakovan, moderan i modnog dizajna, i biće dobar za vašeg oca, dečka, muža, sina, muške prijatelje.
A9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137908693