RGB stalak za dzojstike i slusalice rozi

89 pregleda
1 želi ovaj predmet

RGB stalak za dzojstike i slusalice rozi

Cena: 2.190 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.065)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.242 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

▶▶【9 RGB režima osvetljenja i kontrola jednim dugmetom】 RGB stalak za slušalice za igrice pruža 9 režima svetlosnih efekata, sadrži 7 boja koje brzo trepere, svetlo koje diše u 7 boja i jednobojni režim svetla: crvena, zelena, plava, ljubičasta, svetloplava , žuti, beli koji stvaraju fantastično okruženje za igranje. Pritiskom na dugme za promenu režima boje, možete izabrati režime osvetljenja u različitim scenama.
▶▶【Rotirajući držač slušalica i odvojivi držač kontrolera】Može da drži jednu slušalicu i dva kontrolera u isto vreme ili četiri kontrolera za igru. Pogodno za sve veličine brendiranih slušalica i kompatibilno sa širokim spektrom drajvera. Meka zaštitna guma sprečava ogrebotine ili oštećenje vaših uređaja.
▶▶【Sa USB i 3,5 mm i portom tipa C:】 Sadrži 2 USB porta za prenos podataka i datoteka, sa funkcijom plug & plai. Savršeno za pametne telefone/iPad/tablet/navijače/poverbanke ili druge pametne USB uređaje za punjenje. Pored toga, sa 3,5 mm portom može da podrži više tipova slušalica sa 3,5 mm audio priključkom. I nadogradite sa 1 portom tipa C prema vašoj potrebi.
▶▶【Jednostavna instalacija i prenosivi dizajn】Samo sastavite 3 komada za 30 sekundi, a zatim možete dobiti elegantan i prelep stalak za slušalice. Zgodno je postaviti ili prikazati slušalice kada se ne koriste i održavati svoj sto organizovanim. Držač slušalica je odvojiv, što ga čini prenosivim.
Univerzalna kompatibilnost i bezbedna upotreba: Plug and plai, drajver nije potreban, postolje za slušalice je kompatibilno sa VinKSP/7/8/10, Linuk, Mac i drugim operativnim sistemima. Ojačana plastična spoljašnja školjka ima odličnu izdržljivost i ova vešalica za slušalice ima ugrađeno dugme za povezivanje ili isključivanje svih kola i napajanja, pogodno i bezbedno.
A13

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.065)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.242 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135443225