Regulator napona DC napajanje power supply LW-3010E

46 pregleda
0 želi ovaj predmet

Regulator napona DC napajanje power supply LW-3010E

Cena: 15.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

30V, 10A

Lagan, kvalitetan dizajn. Ispitivanja su pokazala da DC laboratorijsko napajanje ima duže vreme rada i izdržljivije. Usvojen visokokvalitetni materijal i čini ga stabilnijim izlazom, malom zapreminom, malom težinom, lakim za nošenje i pomeranje i lakim radom. Slobodno nas kontaktirajte ako ne znate kako da podesite struju i napon
Bezbedno i pouzdano: Uz niz bezbednosnih zaštitnih mera, uključujući žicu za uzemljenje, zaštitu od curenja, termičku zaštitu, preopterećenje naponom, preopterećenje struje, zaštitu od kratkog spoja, a napajanje je opremljeno pametnim ventilatorom Kontrola temperature i hladnjak, efekat rasipanje toplote je dobro, može nastaviti da radi efikasno. Produžava vek trajanja proizvoda.
Visokokvalitetni materijali čine naše DC napajanje trajnijim.
Široka primena: Ovo stono napajanje je pogodno za održavanje laboratorijske, elektronske, komunikacione opreme, linije proizvoda, naučnih istraživanja i nastavnih jedinica. Više pažnje na upotrebu LCD ekrana u automobilima/testiranje elektronike vozila, popravku i oplatu. Dobar izbor poklona za `uradi sam` entuzijaste.
Pregledaćemo sve DC napajanje i dodatnu opremu pre otpreme kako bismo bili sigurni da je kvalitet proizvoda koji dobija svaki kupac dobar.
A9

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133261085