Robot za pranje prozora Hoga W10

7 pregleda
0 želi ovaj predmet

Robot za pranje prozora Hoga W10

Cena: 12.290 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.061)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.238 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Pametno automatsko čišćenje: Opremljen robotom za čišćenje prozora HOGA, uživajte u inteligentnom automatskom čišćenju. Savršeno za unutrašnje i spoljašnje prozore, visoke prozore, zidove od pločica i još mnogo toga. Čisti teško dostupna mesta bez napora, dizajnirana da vam olakša život.
Visoko efikasno čišćenje bez automatskog prskanja: Naš robot za čišćenje prozora je lakši i brži. Možete koristiti sprej po izboru, pazeći da svaki ugao vašeg prozora blista.
Svestrano čišćenje površina: HOGA robot za čišćenje prozora je odličan za čišćenje raznih glatkih površina uključujući prozore, vrata, zidove, ogledala i još mnogo toga. Efikasniji je za uramljeno staklo, osiguravajući potpuno i temeljno čišćenje svaki put.
Pogodnost daljinskog upravljača: Upravljajte robotom za čišćenje prozora iz udobnosti svog sofe. Robot obezbeđuje snažnu usisnu snagu od 3000 PA, pričvršćujući ga za staklo, a sve to uz nizak nivo buke.
Trostruki sigurnosni sistem zaštite: Dizajniran sa naprednom AI tehnologijom i senzorima, naš robot je napravljen za vašu bezbednost. Dolazi sa internom baterijom, omogućavajući robotu da ostane na staklu najmanje 30 minuta tokom nestanka struje. Takođe dolazi sa sigurnosnim užetom koji obezbeđuje bezbedno čišćenje na visokom nivou.
Maramice za čišćenje vlakana visoke gustine: Naš robot za čišćenje prozora uključuje 10 maramica za čišćenje vlakana visoke gustine. Mogu se prati, višekratno koristiti i neće ogrebati vaše staklo, obezbeđujući efikasan, isplativ i ekološki prihvatljiv proces čišćenja.
Dvostruko čišćenje za nenadmašne rezultate: Očistite dva puta za besprekorne rezultate – prvo hemijsko čišćenje da biste uklonili prašinu, a zatim vlažno čišćenje za dublje čišćenje. Dodajte malo sirćeta za sjajnije prozore.
C4

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.061)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.238 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137642625