Rotacioni alat punjivi za graviranje poliranje 15000RPM

26 pregleda
1 želi ovaj predmet

Rotacioni alat punjivi za graviranje poliranje 15000RPM

Cena: 3.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.059)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.236 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Višenamenski set rotacionih alata】Rotacioni alat visokih performansi i niske buke u kombinaciji sa dodacima električnih rotacionih alata za fini rad „uradi sam“, a ne za teške projekte. Kad god pomislite na rezbarenje, brušenje, brušenje, poliranje ili sečenje, otkrićete da je ova električna rotirajuća jedinica neophodna za kreiranje vaših zanata od smole.
【3 podešavanja brzine】 Opremljen modelom sa 3 brzine: 5000 o/min, 10 000 o/min, 15 000 o/min, što olakšava prilagođavanje na odgovarajuću brzinu kako bi se zadovoljila potreba za snagom u različitim scenarijima. Omogućava bezbedno i pažljivo brušenje u fazama. Čak i ljudi bez ikakvog iskustva mogu lako da započnu i lako kontrolišu brzinu. Mikro rotirajući alat čini vašu kreaciju zgodnom.
【Udoban i jedinstven dizajn】 Ergonomski aerodinamičan dizajn ovog rotacionog alata pruža prijatno iskustvo korišćenja. Rotacioni alat je lagan, lak za upotrebu i pogodan za nošenje.
【Brzo USB punjenje, duže vreme rada】 Rotacioni alat bez kabla dolazi sa punjivom baterijom, vreme punjenja 2 sata. Jedno punjenje se može koristiti više puta, a domet je bez stresa. Rotacioni alat na baterije čini vaš posao jedan za drugim. (Indikatorska lampica će postati zelena kada je potpuno napunjena)
A12

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.059)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.236 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135591785