Rucni generator napona

9 pregleda
1 želi ovaj predmet

Rucni generator napona

Cena: 16.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.062)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.239 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Mane i oštećenja Nema

Dobija se bez drske, prodaje se kao polovan!

[Primenljivost]: Pritisnite prekidač za 220V u hitnim slučajevima i koristite električnu opremu unutar 20V, kao što su: B.: punjenje mobilnog telefona, lampe za uštedu energije, LED svetla, audio sistemi itd.
[Proizvodnja energije sa ručnim pogonom]: Da bi se obezbedila normalna proizvodnja energije, dovoljno je 1-3 obrtaja u sekundi. Što je ručna ručica brža, to je veća struja proizvodnje energije. Proizvedena električna energija se direktno skladišti u ugrađenoj litijumskoj bateriji, koja može da generiše električnu energiju u pravcu napred i unazad.
Sa indikatorskom lampicom: Kada punite punjačem, status punjenja možete posmatrati preko indikatorske lampice na punjaču. Kada indikatorska lampica postane crvena, to znači punjenje, a kada indikatorska lampica postane zelena, to znači da je punjenje završeno. Takođe, možete proveriti napajanje pritiskom na prekidač od 220V.
Kondenzator od 20 V: Ova lampa za hitne slučajeve ima super kondenzator od 20 V, koji može da skladišti malu količinu električne energije za generisanje struje.
Višenamenski: ručni generator je savršen za kampovanje na otvorenom, preživljavanje u prirodi, planinarenje, ruksak i noćnu vožnju.
PS

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.062)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.239 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137689853