Slusalice za telefon PC headset 3.5mm + USB

24 pregleda
0 želi ovaj predmet

Slusalice za telefon PC headset 3.5mm + USB

Cena: 1.890 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.065)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.242 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Zvuk je izbalansiran za glas: Ove slušalice su optimizovane za virtuelne sastanke, a ne za muziku ili igre, dok podesivi mikrofon hvata više glasa i manje ambijentalne buke, tako da možete jasno da čujete.
Uključuje USB inline kontroler: Uključite slušalice u priloženi USB inline kontroler, a zatim ih uključite u bilo koji standardni USB Tipe-A port na računaru ili laptopu da biste uživali u lakom pristupu kontrolama jačine zvuka na slušalicama, kao i dugmadima. Funkcija isključivanja zvuka odvojenih slušalica i mikrofona, dajući vam potpunu kontrolu nad onim što vi i drugi možete čuti.
3,5 mm utikač za univerzalnu kompatibilnost: Dok uključeni ugrađeni USB kontroler nudi maksimalnu fleksibilnost i kontrolu, standardni TRRS utikač od 3,5 mm je kompatibilan sa bilo kojim uređajem koji ima 3,5 mm priključak za mikrofon, uključujući vaš računar, laptop, telefon, itd.
Dizajnirane i za posao i za školu: Opremljene raznovrsnim USB i opcijama povezivanja od 3,5 mm, ove slušalice su savršene za rad od kuće i za učenje na daljinu, osiguravajući da ste uvek spremni za sledeći sastanak ili čas.
Lagane i udobne za dugotrajnu upotrebu: Težine manje od 3 unce i opremljene jastučićima za uši od pene, ove udobne slušalice su dizajnirane za dugotrajnu upotrebu na poslu i u školi.
C9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.065)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.242 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134775249