Slusallice za trudnice zvuci za bebu u stomaku

7 pregleda
0 želi ovaj predmet

Slusallice za trudnice zvuci za bebu u stomaku

Cena: 2.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Savršen prenatalni poklon za mame: To je najbolji izbor za zabavu za bebe. Slušalice za trudnoću, koje trudnice moraju imati po prvi put, omogućavaju vam da bezbedno delite muziku i glas svojih najmilijih direktno u matericu putem telefona ili drugih audio uređaja.
Kvalitet zvuka: Slušalice za stomak imaju ugrađene kontrole jačine zvuka kako bi se izbeglo oštećenje sluha fetusa. Maksimalna jačina zvuka je slična onoj kod majke i oca koji glasno govore bebama u materici
Sigurne prenatalne slušalice: Bezbednost je važna koliko i kvalitet, zbog čega biramo hidrogel lepak. Nema neugodnog mirisa, što vam omogućava da pričvrstite slušalice direktno na stomak i prilagodite ih u zavisnosti od položaja bebe. Bez obzira gde se nalazite, možete da puštate muziku ili poruke u bilo kom trenutku.
Jednostavne za upotrebu slušalice za stomak: beba u materici može dobiti sluh sa oko 20 nedelja, a sećanja počinju sa 30 nedelja. Koristeći audio razdelnik, vi ili vaša porodica možete da slušate muziku istovremeno sa vašom bebom. Biće to veoma uzbudljivo iskustvo!
Kompatibilan sa bilo kojim 3,5 utičnicom: Babi Bump zvučnik odgovara telefonu sa 3,5 mm priključkom za slušalice i audio uređajima od 3,5 mm. Ako vaš telefon ne podržava direktnu vezu, koristite odgovarajući adapter.
B8

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135565949