Smart watch pametni sat G-Wear

8 pregleda
0 želi ovaj predmet

Smart watch pametni sat G-Wear

Cena: 5.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

G wear pametni sat za muškarce je umetničko delo na zglobu: 1,32 inča (360 k 360 pk) inča IPS HD ekran u boji sa punim dodirom. Glavni interfejs se sastoji od 4 različita UI interfejsa i prilagodljivog interfejsa. Možete odabrati bilo koju sliku koju želite da otpremite i dizajnirajte narukvicu koja pripada samo vama.
?‍♀【Monitor otkucaja srca i Monitor za spavanje】?‍♀: Uređaj za praćenje fitnesa ima monitor otkucaja srca koji prati i snima podatke o pulsu kako biste bolje razumeli svoje zdravlje. Nije za medicinsku upotrebu. Praćenje spavanja može pratiti trajanje dnevnog dubokog sna, laganog sna i budnog sna.
Obaveštenja i SMS: Primajte SMS i SNS poruke, Facebook, VhatsApp, Tvitter, Instagram, itd. Kada primite obaveštenje, sat vibrira da vas podseti. Jednostavno povežite narukvicu sa telefonom preko aplikacije i podesite je u aplikaciji. Nijedan poziv ili poruka neće biti propušteni.
Vodootporan od 5 ATM: pametni sat je vodootporan do 50 metara, tako da možete da gledate svoje krugove dok plivate ili se tuširate, na plaži ili gde god želite. Ali nemojte izlagati toploj vodi. Uključuje trčanje, hodanje, vožnju bicikla, planinarenje, plivanje, jogu, itd. Istovremeno snima i skladišti vaše podatke o treningu i pruža referentne podatke za vašu svakodnevnu analizu zdravlja i poboljšanje
Snažna baterija i izdržljivost: GaVear muški pametni sat opremljen velikom baterijom od 360 mAh, brzim punjenjem (potpuno punjenje u roku od 2 sata), malom potrošnjom energije i super dugim vremenom pripravnosti je 5-7 dana, vreme pripravnosti 15-20 dana. Kompatibilan je sa Android 5.1+ i iOS 8.0+ sa Bluetooth 5.0. skenirajte KR kod i preuzmite aplikaciju: [Dafit].
C7

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135317377