Snaptain S5C dron sa kamerom

93 pregleda
2 želi ovaj predmet

Snaptain S5C dron sa kamerom

Cena: 9.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.066)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.243 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

✈【1080P HD kamera i FPV prenos u realnom vremenu】Dron S5C opremljen kamerom od 1080P obezbeđuje video prenos u opsegu do 80m (maksimalna preporučena visina leta je 30m). Povežite ugrađeni ViFi koji vam omogućava trenutno snimanje fotografija i video zapisa. Gledajte video u realnom vremenu na svom mobilnom telefonu tako što ćete instalirati aplikaciju. Uredite slike u HD-u i otpremite ih direktno na društvene mreže sa svog mobilnog ili tableta.
✈【Laka kontrola i leti kako želite】 Nacrtajte putanju leta na ekranu mobilnog telefona. A dron S5C će se automatski kretati u navedenom pravcu. Funkcija zadržavanja visine obezbeđuje stalno lebdenje u vazduhu na određenoj visini. Omogućava vam da zadržite određenu visinu za snimanje sjajnih slika i video zapisa bez podrhtavanja.
✈【Režim bez glave i operacija sa jednim tasterom】 Skrojen za početnike i decu. Nećete izgubiti orijentaciju sa režimom bez glave. Samo pritisnem dugme, poleteće, sleteće kao tvoja komanda. Inteligentna glasovna kontrola. Pored toga, ima dugme za povratak kako bi se izbegao gubitak drona.
✈【Sigurnosna zaštita i dodatna baterija】 Ovaj dron ima zaštitu od bekstva (automatski sleće nakon 3 sekunde prekida veze). Uz zaštitu propelera, koja nudi veću sigurnost drona, elastični ABS materijal omogućava dronu da odoli udarcima. Funkcija sugestije slabog signala, a baterija može trajati 7-10 minuta. Pored toga, opremili smo dve baterije za produženje vremena leta.
✈【Kontrola gravitacije】Ugrađeni senzor je dizajniran da vam omogući da kontrolišete dron podešavanjem vertikalnog i horizontalnog položaja vašeg mobilnog telefona preko Snaptain Era aplikacije koju možete preuzeti u APP Store-u i Android-u.
C7

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.066)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.243 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135316513