Sonicna cetka za ciscenje lica

89 pregleda
1 želi ovaj predmet

Sonicna cetka za ciscenje lica

Cena: 1.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

[Inovativna tehnologija Sonic čišćenja]: Ova četkica za čišćenje lica koristi najnoviju vodeću Sonic tehnologiju mikro vibracija i isporučuje preko 250 vibracija u sekundi. Za ispiranje pora vodom za površno i duboko čišćenje pora, nežno savijanje pora kako bi se olabavile prljavština, ostaci i masnoća, čišćenje kože 10 puta bolje nego samo ruke. Insistirajte na upotrebi 2 minuta svaki dan. Nakon nekoliko nedelja, vaša koža će biti čista, sjajna i čvrsta.
Dva režima čišćenja: Meka četka dolazi sa standardnim i pametnim režimom. Sa standardnim oblikom za 10 do 20 sekundi čišćenje T-zone i pametna metoda pomažu dubinskom čišćenju nežne kože kao što su obrazi i čelo. Sve što treba da uradite je da pritisnete dugme i ono će automatski promeniti brzinu prema odgovarajućem delu.
Nežno piling bez oštećenja: DuPont superfine četkice od 0,05 mm koje su mnogo manje od pora, daju vam najnežniji dodir duboko u pore, povećavaju obnavljanje ćelija za blistav, ujednačen ton kože i poboljšavaju apsorpciju proizvoda za negu kože.
[Ponudite rešenje za svaki tip kože]: Ova četkica za piling lica je dizajnirana da se kreće „napred-nazad” kako bi sprečila da se vaše lice povredi i ne narušava barijeru kože poput jakih pilinga. Uz 3 operativna nivoa, visok, srednji i nizak, pogodan je za sve tipove kože: tanku i debelu, i pogodan za suvu, masnu, normalnu i osetljivu kožu.
B3

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134729881