Spijunska kamera sakrivena u kljucu od kola 64GB

18 pregleda
0 želi ovaj predmet

Spijunska kamera sakrivena u kljucu od kola 64GB

Cena: 6.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.040)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.213 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Ugrađena interna memorija od 64 GB】 HOIREG auto ključ sa skrivenom kamerom uključuje 64G karticu. Ključ automobila od špijunske kamere se može koristiti direktno nakon prijema. Sigurnosna kamera podržava do 128GB (64GB kartica uključuje). Može da obezbedi ugao sočiva do 75°, podržava zadivljujući HD video kvalitet 1080P, visoka rezolucija daje jasniji video.
【Ne treba ViFi ili aplikacija】Skrivena kamera za ključ od auta ne treba ViFi, nije potrebna aplikacija. Veoma je pogodan za okruženje bez mreže. Možete ga odneti na bilo koje otvoreno mesto bez ikakvih mrežnih ograničenja. Savršena špijunska kamera sa privezkom za ključeve za konferencije, predavanja, istragu putovanja i prikupljanje dokaza.
【Jednostavna upotreba】 Sigurnosna kamera ima tri dugmeta (A: Dugme za napajanje; B: Dugme za video režim; C: Dugme za detekciju pokreta). Ova špijunska kamera za ključeve od automobila koristi USB punjenje, može se puniti pomoću banke za napajanje i računara itd. Jednostavna i praktična, može se koristiti i tokom punjenja!
【Otkrivanje pokreta i snimanje u petlji】Skrivena mini špijunska kamera će automatski početi da snima kada se otkrije pokret. To će uštedeti više prostora na memorijskoj kartici. Najstariji video snimci će biti automatski prepisani kada se SD kartica napuni. Noćni vid nije podržan.
【6 sati trajanja baterije】 Naša skrivena špijunska kamera napravljena od punjive baterije od 800 mAh, kamera sa privezkom za ključeve može snimati neprekidno 6 sati nakon potpunog punjenja. Povežite se sa računarom da biste gledali video zapise pomoću kabla za prenos podataka/čitača kartica. Preporučujemo korišćenje KMPLAIER & VLC Plaier.
A8

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.040)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.213 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134496469