Stalak za PS5 Slim sa hladjenjem

116 pregleda
0 želi ovaj predmet

Stalak za PS5 Slim sa hladjenjem

Cena: 4.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.061)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.238 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Tiha brzina ventilatora Naša PS5 rashladna stanica ima 2 vidljiva ventilatora za hlađenje koji pružaju efikasnu podršku za hlađenje PS5 Slim konzole. Sav zagrejani vazduh se izduvava sa dna PS5 Slim konzole i održava sistem hladnim. Možete podesiti brzinu ventilatora između niske, srednje i velike brzine. Možete da promenite brzinu ventilatora na 3 različita podešavanja sa različitim promenljivim svetlima.
Dizajn koji štedi prostor. Dizajn sistema za hlađenje na dole za naše vertikalno postolje za hlađenje poboljšava ugrađeni sistem hlađenja PlaiStation 5 Slim. Integrisan sa memorijskim slotovima za 8 diskova za igre, punjačima za dva kontrolera, utorom za kontrolu medija, sistemom hlađenja sa tri brzine ventilatora. Vertikalni stalak za hlađenje vam omogućava da svoju konzolu prikažete vertikalno i pruža centralno skladište.
ČVRSTO I JEDNOSTAVNO ZA UPOTREBU Nadograđeni dizajn za montažu šrafovima poboljšava stabilnost horizontalnog postavljanja za Plaistation 5 konzolu. Neklizajući jastučići na unutrašnjosti postolja za hlađenje PS5 koji dodiruju PS5 konzolu, i jastučići na dnu postolja čine PS5 tanjim, a površina PS5 i vrh stola neće biti izgrebani. PS5 ventilatori se mogu uključiti ili isključiti po potrebi pomoću prekidača ventilatora sa strane PS5 postolja za hlađenje.
Dvostruke stanice za punjenje PS5 kontrolera Tanko postolje za PS5 takođe je opremljeno sa 2 stanice za punjenje PS5 kontrolera. Povežite PS5 nosač direktno na PS5 Slim konzolu za napajanje preko C na C kabla, a 2 PS5 slim kontrolera se mogu napuniti za 2-3 sata. Priloženi LED indikatori pokazuju kada je svaki kontroler potpuno napunjen ili napunjen.
Nosač za slušalice i kontroler Dolazi sa držačem za držanje tankih PS5 slušalica, održava svu dodatnu opremu za PlaiStation 5 lepo i organizovano, a istovremeno održava uredan izgled. Dolazi sa sigurnosnim zavrtnjem za pričvršćivanje na PS5 konzolu, što čini stanicu za punjenje bezbednijom i uravnoteženijom. Savršen način za čuvanje i prikazivanje svih PS5 dodataka i konzole.
D5

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.061)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.238 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135071721