Stunt rc autic na daljinski offroad 360 stepeni

3 pregleda
0 želi ovaj predmet

Stunt rc autic na daljinski offroad 360 stepeni

Cena: 2.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

✔360° terenski kaskaderski automobil➤ Neverovatan dizajn kaskaderskog okretanja od 360 stepeni, 8 vrsta funkcija: dvostrana vožnja, napred, nazad, levo i desno skretanje, okretanje i okretanje kaskaderskog automobila. Nezavisno vešanje na četiri točka i tri upravljačka uređaja obezbeđuju odlično rukovanje.
✔Brzo punjenje i dugotrajna baterija➤ Peradik automobilske igračke opremljene su baterijom od 3,7 V, koja se puni brže i ima duži vek trajanja od ostalih standardnih baterija. Vreme punjenja: 2 sata, 25-30 minuta neprekidne upotrebe.
✔Super otporan na udarce auto sa daljinskim upravljačem➤ Visokokvalitetne gumene gume čine automobil lakim za kontrolu, dok je unutrašnja spiralna opruga fleksibilna kako bi automobil radio glatko; dva moćna motora sa pogonom na sva četiri točka obezbeđuju vožnju velikom brzinom. Maksimalna brzina je 15-20 km/h.
✔Automobil sa daljinskim upravljanjem od 2,4 GHz➤ Daljinski upravljač koji se lako kontroliše sa snagom predajnika od 2,4 GHz, vašim Peradik trkačkim automobilom se može upravljati čak i na velikoj udaljenosti. Udaljenost daljinskog upravljača: oko 50m. Moćna snaga prenosa znači da neće biti smetnji signala kada nekoliko igrača radi u isto vreme. Ovaj Peradik kaskaderski automobil može doživeti uzbudljiva vremena sa vašim prijateljima i porodicom.
✔Dečji automobil za kaskadere➤ Auto kaskader koji se lako koristi sa punjivim baterijama i daljinskim upravljačem ima dve AA baterije. Morate otvoriti poklopac baterije da biste povezali kabl baterije.
D3

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138290937