Svetlece patike za decu br 32

36 pregleda
0 želi ovaj predmet

Svetlece patike za decu br 32

Cena: 3.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.061)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.238 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

USB punjivi sa dugim trajanjem baterije: Ove dečije cipele sa LED osvetljenjem opremljene su praktičnom funkcijom USB punjenja. Sa samo 2-3 sata punjenja, cipele mogu da obezbede izuzetnih 7-8 sati osvetljenja, obezbeđujući dugotrajnu zabavu vašem detetu.
VISOKI KVALITET I IZDRŽLJIVOST: Ove dečije LED cipele su robusno napravljene sa vrhunskim gumenim neklizajućim đonom, za razliku od jeftinih i abrazivnih EVA đona, dizajniranih za aktivnu igru dece. Mogu da izdrže tešku upotrebu i pouzdano rade, što ih čini idealnim za energičnu decu.
Dizajn mreže sa paukovom mrežom: cipele za dečake i devojčice imaju moderan dizajn paukove mreže, dodajući hladan i jedinstven element obući vašeg deteta. Zamršen veb uzorak poboljšava ukupan izgled cipela i privlači pažnju.
Prekidač za kontrolu svetla koji se lako koristi: Dečije patike imaju praktičan prekidač za kontrolu svetla na strani jezika. Kratki pritisci omogućavaju lako prebacivanje između 12 različitih režima osvetljenja, jednostavnim pritiskom i držanjem dugmeta 3 sekunde, svetlo se može isključiti. Pružanje širokog spektra opcija za želje vašeg deteta.
NAJSVETLIJIJE LED SVETLEĆE CIPELE IKAD: Ove cipele sa LED osvetljenjem nude 12 različitih obrazaca osvetljenja tako da vaše dete može da prilagodi svoje cipele tako da odgovaraju njihovom raspoloženju i stilu. Od jednobojnih boja do svetlucavih šara, LED cipele pružaju šarmantan i svetlucav prikaz najsjajnijih svetala kako bi se vaše dete istaklo u školi, na zabavama, za Noć veštica i božićnu noć.
A5

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.061)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.238 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134776869