Tabla za crtanje 8.5 inca roza

30 pregleda
1 želi ovaj predmet

Tabla za crtanje 8.5 inca roza

Cena: 1.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Jedinstvene igračke za crtanje jednoroga za devojčice - Dizajniran sa super slatkim uzorkom jednoroga, LCD tablet za pisanje je savršena igračka za učenje za devojčice od 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 godina. ORSEN tabla za crteže pomaže mališanima da oslobode svoju maštu i kreativnost. Može se koristiti i kao podloga za crtanje, tabla za crtanje za decu, tablete za crtanje, tabla za pisanje, lagana podloga za crtanje za decu, tabla za crtanje, magična grafička tableta. Idealna igračka za mališane i pokloni za povratak u školu, rođendan, Božić, Dan zahvalnosti, Uskrs itd.
Savršena aktivnost bez ekrana: Podloga za crtanje za decu usvaja tehnologiju veoma osetljivu na pritisak i mekani fleksibilni LCD ekran u boji, bez zračenja, bez odsjaja, bez plavog svetla, bez štete po vid, bezbedno je i udobno za vašu decu da crtaju u bilo kom trenutku. Držite se dalje od nereda bojica, markera ili krede. A božićni pokloni za decu pokazaće različite tanke linije ako koristite drugačiji pritisak dok pišete. Kakva magična tabla za crtanje za devojčice!
LAGANO ZA KORIŠĆENJE I JEDNIM KLIKOM OBRIŠITE I ZAKLJUČAJTE EKRAN: Elektronske igračke za učenje za decu su jednostavne za korišćenje, samo koristite olovku da pišete, crtate, crtate, crtate šta god želite. Tabla za pisanje putne igračke ima taster za brisanje (oko jednoroga) i funkciju zaključavanja ekrana, trenutno isprazni sadržaj ekrana i sačuva ga preko dugmeta za zaključavanje na tabletu za pisanje. Vaš prvi izbor božićnih rođendanskih poklona! SAVETI: Ne postavljajte dečije tablete za crtanje na vlažnim mestima ili mestima sa visokom temperaturom.
Bezbedna, izdržljiva i prenosiva podloga za crtanje: Napravljena od bezbednog, netoksičnog i izdržljivog materijala, osigurajte zdravlje i bezbednost vaše dece; Igračke na tabli za crtanje za devojčice od 3+ mogu pisati oko 100.000 puta, baš kao beskrajni papir! A CR2032 dugme baterija može da se koristi do 6 meseci. Ekološki prihvatljiv i uštedite svoj novac! Lagana dečja tabla za crtanje od 8,5 inča je laka za nošenje bilo gde (škola, avion, auto, tranel, putovanja, restoran, sofa, na otvorenom, itd.)
Šta dobijate i korisnička podrška: 1 k 8,5 inča LCD tabla sa baterijom; 1 k Stilus Pen ORSEN je posvećen pružanju najboljih proizvoda i usluga kupcima. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih problema. SAVETI: Može doći do ogrebotina na ekranu prilikom otvaranja paketa, što je uzrokovano transportom, samo pritisnite dugme za brisanje i ekran će odmah biti jasan.
A12

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135591733