Termostat sa tajmerom i uticnicom za terarijum KETOTEK

11 pregleda
0 želi ovaj predmet

Termostat sa tajmerom i uticnicom za terarijum KETOTEK

Cena: 2.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

M1 funkcija kontrole temperature: jednostavan za korišćenje plug and plai dizajn. Podesite početnu i stopu temperature termostata za kontrolu uređaja za grejanje ili hlađenje.
M2 kontrola temperature sa funkcijom tajmera: utičnica tajmera termostata ima funkciju vremena za nezavisno podešavanje dnevne i noćne temperature. Podesite sat, vreme1, vreme2, opseg kontrole temperature 1&2 (TC1&TC2). TC1 radi u vremenu1 do vremena2, TC2 radi u vremenu2 do vremena1. Tada možete uživati u različitim temperaturama tokom dana i noći.
Podržava prebacivanje sa °C na ℉: KT3200 digitalni termostat sa utičnicom sa jednim izlazom nudi opcije prikaza Celzijusa i Farenhajta, koje možete izabrati po želji. A sa velikim i jasnim dvostrukim LCD ekranom, možete lako da pročitate trenutnu vrednost temperature.
Sa senzorom temperature od 3 m, različite funkcije: Ovaj temperaturni prekidač sa tajmerom dolazi sa senzorom temperature od 3 m NTC10K/B3950 koji može da meri -40~120°C/-72~176℉ temperaturu. Funkcija grejanja/hlađenja; °C/°F funkcija se može prebaciti; funkcija merenja vremena; -9,9~9,9℃/℉ funkcija kalibracije temperature; memorijska funkcija; funkcija resetovanja.
Više uređaja: Prekidač sa tajmerom termostata se široko koristi u domaćinstvima, rashladnim uređajima za grejanje, inkubatorima, staklenicima, akvarijumima, terarijumima, zmijskim bazenima, klima uređajima, toplotnim lampama / prostirkama, infracrvenom grejanju, grejačima od ugljeničnih kristala, akvakulturama itd.
C7

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135316189