Ultrazvučni čistač sa grejacem 6L za nakit satove Vevor

11 pregleda
2 želi ovaj predmet

Ultrazvučni čistač sa grejacem 6L za nakit satove Vevor

Cena: 23.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.066)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.243 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Ultrazvučni čistač visokih performansi: Iskusite moć efikasnog čišćenja sa našim profesionalnim ultrazvučnim čistačem. Sa ultrazvučnom frekvencijom od 40 kHz i funkcijom grejanja, bez napora rastvara masnoću i prljavštinu, vraćajući vašim predmetima njihov originalni sjaj i sjaj.
Napredna tehnologija pretvarača: Naš ultrazvučni čistač nakita sadrži tri napredna pretvarača opremljena piezoelektričnim pretvaračima tipa sendvič. Naučno dizajniran za poboljšanu efikasnost i kvalitet čišćenja, osvežava vaše predmete, bilo za svakodnevnu upotrebu ili za potrebe profesionalnog čišćenja.
Kvalitet kome možete verovati: Dizajniran sa vrhunskim rezervoarom i korpom od nerđajućeg čelika SUS304, zvučni čistač od 6 L bezbedno drži i čisti razne vredne predmete kao što su nakit, naočare i satovi. Pažnja prema detaljima osigurava da svaki predmet bude pažljivo očišćen.
Digitalna kontrolna tabla: Digitalna kontrolna tabla nudi praktičan rad, omogućavajući preciznu kontrolu vremena i temperature čišćenja. Višestruki režimi zadovoljavaju različite potrebe specifičnih za artikle, čineći proces čišćenja bez problema i poboljšavajući vašu efikasnost čišćenja.
Raznovrsne primene: VEVOR mašina za ultrazvučni čistač poseduje više sertifikata, što obezbeđuje pouzdanost i čini je pogodnom za širok spektar primena. Od laboratorija i karburatora do štampanih ploča, stomatološke opreme, nakita, naočara, satova i pribora za jelo. Verujte našem proizvodu da obezbedi profesionalno čišćenje.

PS

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.066)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.243 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137684841