Unutrasnja wifi kamera 4MP baby monitor Wuuk

37 pregleda
0 želi ovaj predmet

Unutrasnja wifi kamera 4MP baby monitor Wuuk

Cena: 3.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.063)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.240 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

VUUK Pan & Tilt Cam Pro je unutrašnja sigurnosna kamera sa 4MP Ultra HD, koja vam omogućava da vidite sve detalje u svojoj sobi sa visokom video rezolucijom. Idealan izbor za praćenje unutrašnjeg prostora vašeg doma, bebe i kućnog ljubimca.
【4MP Ultra HD rezolucija】unutrašnja sigurnosna kamera sa 4MP Ultra HD, omogućava vam da vidite sve detalje u svojoj sobi uz visok video kvalitet. Idealan izbor za praćenje bezbednosti vašeg doma, bebe i kućnog ljubimca.
【Otkrivanje pokreta】 prepoznaje zvukove ljudi, pokreta i bebinog plača. Kada se detektuje pokret, kamera automatski počinje da snima i šalje vam obaveštenja u realnom vremenu, čak i noću sa noćnim vidom (30 stopa dalje u mraku). Pomerite/nagnite 360° horizontalno ili nagnite ga za 115° vertikalno da biste dobili jasan pogled na celu prostoriju.
【24/7 prenos uživo i reprodukcija】 Uključite i igrajte. Povežite ga na ViFi od 2,4 GHz (5G nije podržan) i spremni ste da instalirate sopstveni sistem kućnih sigurnosnih kamera. Ova bežična kamera podržava 24/7 prenos uživo i snimanje. Funkcija reprodukcije video zapisa vam omogućava da znate šta se dešava i da proverite bilo kada bez stalnog provera telefona. Držite svoj um u miru.
【2-Vai Audio】Ugrađeni zvučnik i mikrofon vam omogućavaju da vidite, čujete jasnije i razgovarate sa svakim ko prođe preko ViFi kamere sa prikazom uživo i dvosmernim zvukom. Koristite jednostavne glasovne komande da zamolite Aleka ili Google Assistant da pogledaju vašu kameru uživo.
【Privatnost i bezbednost】Kao unutrašnja sigurnosna kamera, VUUK kontinuirano snima i skladišti snimke ili video snimke na lokalnoj MicroSD kartici do 256 GB (MicroSD kartica nije uključena) i VUUK Cloud-u. Opcije skladištenja u oblaku su dostupne sa industrijskim standardnim 128-bitnim AES end-to-end enkripcijom na AVS-u radi zaštite vaše privatnosti.
A4

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.063)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.240 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134810365