Unutrasnja wifi kamera na baterije baby monitor 3MP

37 pregleda
0 želi ovaj predmet

Unutrasnja wifi kamera na baterije baby monitor 3MP

Cena: 6.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.066)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.243 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Uhvatite ih na delu. Neko kod kuće ko ne bi trebalo da bude? Ne zadugo. F1 bežična kućna sigurnosna kamera vas obaveštava čim otkrije neuobičajenu aktivnost, tako da možete da vidite šta se dogodilo i da preduzmete akciju.

Snimite kritične dokaze. Pogledajte šta se dogodilo pre, tokom i nakon što vaša pametna kućna kamera otkrije aktivnost. Sa opcionim planom snimanja, možete da snimate, skladištite i delite kritične snimke sa porodicom i komšijama.

Vidite šta se dešava kod kuće Da li je kod kuće sve u redu? Sa F1 kućnom sigurnosnom kamerom možete videti i čuti šta se dešava kod kuće u bilo koje vreme, bilo gde, sa bilo kog uređaja. Sa ultra širokim vidnim poljem—plus besprekoran striming—možete da vidite sve što se dešava kod kuće u kristalno čistoj HD rezoluciji sa svog pametnog telefona ili tableta. Sve besplatno u aplikaciji Eseecloud.

Pazite napolje. Koristite svoj F1 sistem kućnih sigurnosnih kamera bežični na otvorenom sa našim kompletom za spoljašnju upotrebu. Ima mokro odelo otporno na vremenske uslove koje štiti od kiše, snega i prašine, plus kabl za napajanje od 1 m (3,2 stope) tako da možete da ga održite danju i noću. Radi od -4 do 114ºF.

Otkriva ljude. Ignoriše ometanja. Niko ne želi da mu telefon bude preopterećen upozorenjima. Zar vaša kamera ne bi trebalo da zna razliku između provale i grane koja se kreće napolje? Rešili smo problem "kamera-zaplakao-vuk". Algoritmi inteligentne detekcije sigurnosnih kamera F1 su kalibrisani da otkriju jedinstveni toplotni potpis ljudi, tako da su upozorenja koja dobijate ona koja su bitna.

Besprekorni StreamingHD. Sada bez čekanja. Kakva je korist od HD videa ako je isprekidana, zrnasta i spora? Evo jedne tajne. Da biste dobili kristalno čist video, potrebno vam je više od HD rezolucije. Tajni sos kamere za nadzorne kamere F1 je njena "H.265" kompresija. Pod istim pikselima i bitskom brzinom, video skladište H.265 kodiranja je 50% tradicionalnog H.264. Otprilike polovina prostora za skladištenje.

Ažuriranje aplikacije F1 Securiti Camera
Preuzimanje aplikacije „Eseecloud“:

Skenirajte KR kod sa desne strane da biste preuzeli i instalirali aplikaciju "EseeCloud"; Ili potražite aplikaciju „EseeCloud“ u Apple App Store-u i Android Google Plai prodavnici da biste je preuzeli i instalirali. (Korisnici Apple-a i Android-a koriste isti KR kod).

Nadogradnja firmvera:

Kupci koji su kupili naše proizvode mogu nadograditi na najvišu verziju onlajn preko APP-a, bez preuzimanja softvera, samo kliknite da biste nadogradili. Nakon nadogradnje, funkcije mašine se mogu poboljšati, stabilnost kamere može biti poboljšana, a ranjivosti se mogu zakrpiti. Takođe preporučujemo nadogradnju firmvera proizvoda na najnoviju verziju pre upotrebe.
B6

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.066)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.243 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134409213