Web kamera full HD 1080P ARVIEMI

6 pregleda
0 želi ovaj predmet

Web kamera full HD 1080P ARVIEMI

Cena: 1.190 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【HD video poziv】 - Brza korekcija pri slabom osvetljenju, ova veb kamera za strimovanje radi sa HD 1080p 30 kadrova u sekundi, bilo da ste na Skipe-u ili igrate sami i daje kristalno čiste slike. Automatska korekcija u uslovima slabog osvetljenja omogućava vam da vidite jasno, čak i pri slabom ili slabom pozadinskom osvetljenju. Tehnologija poboljšanja lica automatski optimizuje sliku kako biste izgledali lepše na video snimku.
【Ugrađeni dupli mikrofon za smanjenje šuma】-Ugrađeni mikrofoni sa HD veb kamerom smanjuju ambijentalnu buku, čime se poboljšava kvalitet video zvuka. Čak i u bučnom okruženju, možete snimiti željeni zvuk. Veoma pogodan za veb seminare, video konferencije, live streaming itd.
【Automatsko popravljanje pri slabom osvetljenju i plug &plai】- Veb kamera za desktop i laptop sa automatskim fokusom snima FULL HD video sa širokim uglom do 110 stepeni. Kada je video poziv u mračnom okruženju, veb kamera može automatski da podesi balans belog na slici. Uz USB kabl, drajver nije potreban. Lako za upravljanje. 【Plug and Plai i Vebcam Readi】-USB veb kamera se može lako instalirati i koristiti, nije potrebna instalacija drajvera. Takođe ima USB kabl za napajanje od 1,8 m i stativ, kamera se može rotirati za 360°, a klip kamere se može podesiti na 180°. Pogodno za laptop, desktop, računar, Mac, PC, LCD monitor, može zadovoljiti vaše različite potrebe.
【Usluga veb kamere visokog kvaliteta】- Ova mrežna kamera je kompatibilna sa Mac OS Ks 10.7 i novijim, Vindovs 7, 8, 10, Android 4.0 ili novijim
D3

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138240785