Wifi digitalni foto ram ekran na dodir 16GB Frameo

3 pregleda
0 želi ovaj predmet

Wifi digitalni foto ram ekran na dodir 16GB Frameo

Cena: 10.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Bezbedno i privatno deljenje fotografija i video zapisa】 Delite svoje fotografije i video zapise (do 15 sekundi) sa bilo kog mesta u svetu preko aplikacije Frameo uz potpunu privatnost i bezbednost. Vaši voljeni ili prijatelji mogu odmah da ih vide na svom LOOFII digitalnom okviru za fotografije. Aplikacija Frameo dostupna je za Android i iOS uređaje. Jednostavno ga preuzmite sa Google Plai-a ili App Store-a i povežite ga sa svojim ViFi digitalnim ramom za fotografije.
【Izuzetan kvalitet slike】 Ovaj digitalni foto ram od 10,1 inča ima ekran osetljiv na dodir rezolucije 1280 k 800 koji pruža zadivljujuće vizuelno iskustvo iz svakog ugla. IPS tehnologija obezbeđuje širok ugao gledanja i preciznu reprodukciju boja, tako da možete uživati u svojim najdražim trenucima uz živopisne detalje.
【Impresivne karakteristike】 LOOFII vifi digitalni ram za slike dolazi sa brojnim impresivnim karakteristikama. Može automatski da rotira fotografije da bi podesio njihovu orijentaciju i ima odvojivi držač koji služi i kao postolje za okvir i za portret i za pejzaž. Takođe ga možete montirati na zid. Sa svojim multifunkcionalnim prilagođenim podešavanjima, možete podesiti redosled reprodukcije, zumiranje slike, sakriti/objavljivati slike, prikaz natpisa, režim mirovanja i podesiti osvetljenost.
【Jednostavno podešavanje i korisnički interfejs prilagođen korisniku】 Korisničko sučelje LOOFII vifi digitalnog okvira za slike čini ga lakim za upotrebu za ljude svih uzrasta. Podešavanje je lako, a intuitivni ekran osetljiv na dodir čini korišćenje lakšim nego ikada ranije.
【Poklon od srca za vaše voljene】 Ovaj digitalni ram za fotografije je savršen za razne prilike kao što su rođendani, venčanja, Majčin dan, Božić, porodična okupljanja i još mnogo toga. Prikazujući svoje drage trenutke na digitalnom okviru za fotografije, možete da ih podelite sa svojim voljenima na iskren i iskren način umesto da ih držite zaključane u svom telefonu.
D3

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138289945