INTENSO 7'' DIGITALNI FOTORAM POKRETNIH SLIKA

79 pregleda
1 želi ovaj predmet

INTENSO 7'' DIGITALNI FOTORAM POKRETNIH SLIKA

Cena: 3.599 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.222)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.582 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

U proverenom radno funkcionalnom stanju , da li preko ručno- manualnog nameštanja ili putem daljinskog upravljača sa radom na CR2025 bateriju koja nije uključena u prodaju , Sam fotoram 20x17cm estetski odlično očuvane spoljašnjosti sa 7'' ekranom preko kojeg je još neskinuta zaštitna folija , sa vidno poleđinski odlomljenim , i prisutnim delom stativa , dela koji može da se zalepi i da služi svojoj svrsi ili sam fotoram kao slika može da se okači . Sadržaj raspakovanog kartonskog pakovanja 34x23.5x7cm : EKRAN , DALJINSKI UPRAVLJAČ , KTEC STRUJNI ADAPTER , INTENSO 2GB FLASH na kojem su nečije nebrisane uspomene u probanom funkcionalnom stanju vidno i po slici , višejezično uputstvo . - Zbog stativa kojeg treba zalepiti-osposobiti i koja jeste jedina falinka predmeta - , cena maxi spuštena :)

Sada možete pogledati slike prošlog ljetovanja ili najljepše porodične fotografije. Photo Agent Plus digitalni foto ram rezolucije 800 x 480 piksela, slike se reprodukuju u šarenom formatu 16:10.

Jednostavan za korištenje.
SD kartice ili USB stickovi mogu se lako povezati na Photo Agent Plus i direktno reproducirati. Fotografije se mogu reprodukovati kao dijaprojekcija ili statična slika. Uz pomoć prikaza minijatura, možete odabrati određene slike ili prikaz zumiranja.

Praktične funkcije i dodaci
Pored čistog prikaza fotografija, Photo Agent Plus ima i druge opcije pregleda kao što su kalendar i vrijeme. Zahvaljujući funkciji tajmera, možete unaprijed postaviti kada bi se Photo Agent Plus trebao uključiti.

Kontrast, svjetlina i zasićenost boja mogu se podesiti prema vašim željama.

Operacija prilagođena korisniku
Photo Agent Plus se može lako upravljati pomoću dugmadi sa strelicama na uređaju ili daljinski putem priloženog daljinskog upravljača. Meni prilagođen korisniku omogućava jednostavno rukovanje i pomoću razumljivih piktograma kojim intuitivno upravljate kroz meni.


Brand Intenso
Boja crna
Rezolucija 480p
Kompatibilni uređaji Laptop
Veličina ekrana 7 inča
Tehnologija povezivanja USB
Izvor napajanja Napaja se baterijama
Unos ljudskog interfejsa Dugmad
Beeldverhouding 16:9
Metoda kontrole Daljinski
TFT LCD ekran u boji, rezolucija 800 x 400 piksela
Kontrast 400:1, format širokog ekrana 16:9
Cijeli ekran, dijaprojekcija, sličica, zumiranje
Sat, kalendar, tajmer
Sadržaj kutije: Dig. Okvir za sliku, daljinski upravljač , adapter za napajanje 5,0 V/1,0 A, uputstvo za upotrebu (engleski jezik nije garantovan)

Uslovi prodaje prodavca

TRENUTNO NAJBITNIJE

Predmeti , koji budu postavljeni na stajanje sa fiksnom cenom , ostaće - obnavljaće se i za vreme letnje pauze , bez aukcija tokom leta , i tu ako ih uopšte bude , očekujem isključivo ozbiljne ponude , pogotovo što osim provizije za limundo koja nije zanemarljiva , za sve kupljene predmete sa i iznad 1999DIN dajem besplatna slanja , OSIM ZA LOTOVE KNJIGA I PREDMETA KOJI SU NAZNAČENI U SAMOM OPISU !!! Slanja su u vidu CCpaketa , i to bez obzira kojeg prevoznika odaberem - I to je čisto neko kompromisno rešenje da nekako izađem u susret , jer lična preuzimanja za vreme leta nisu moguća !

Zbog nedavnih par komada, i to neprimerenih reklamacija na predmete koji kada se ponovo pokrenu imaće moju repliku i moje viđenje na te reklamacije , koje jesam usvojio , jer po limundo pravilniku kupac je uvek u pravu !? ali sa time , da se u ovim spornim slučajevima uopšte nisam složio sa limundo , ili sam izašao u susret zbog previda samoga kupca , zbog toga , ubuduće U SLUČAJU EVENTUALNE REKLAMACIJE KUPAC PLAĆA POVRAT PREDMETA I TEK NAKON PRIJEMA KADA UTVRDIM DA JE PREDMET U IZVORNO POSLATOM STANJU , VRAĆAM NOVAC KUPCU , NA DAT Ž.R. KUPCA !!!!!!!!!!!!!

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.222)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.582 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135752317