BTE slusni aparat (plavi) G25 poboljšanje zvuka

10 pregleda
0 želi ovaj predmet

BTE slusni aparat (plavi) G25 poboljšanje zvuka

Cena: 4.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

milkefutog

(6)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

10 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Dishan
  • Mane i oštećenja Nema

Ugrađeni digitalni čip za duplo smanjenje šuma pruža bolju jasnoću za različita okruženja, bez obzira gde se nalazite, sa 4 (četiri) prekidača režima za poništavanje buke. Punjivo pojačalo za slušni aparat je lako za nošenje, izdržljivo i pristaje na oba uha, što ga čini pogodnim za sve ljude. 4 različita režima pojačavanja za poništavanje buke na osnovu okruženja. Svaki put kada kliknem na dugme za izbor režima, četiri ljubazna bip tona koji obaveštavaju o režimu izbora maksimiziraju pogodnost. Normalni režim, 1 zvučni signal, pogodan je za upotrebu u zatvorenom prostoru. Režim smanjenja buke, 2 zvučna signala, pogodan za svakodnevni život. Treći režim smanjenja buke, 3 zvučna signala, pogodan za upotrebu na otvorenom. Režim smanjenja buke 4, 4 zvučna signala, pogodan za scene sa bukom. Jednostavan za upotrebu za starije i odrasle osobe, ergonomski dizajn digitalnog slušnog aparata je univerzalan i pogodan za nošenje na levom i desnom uhu. Pojačalo za slušni aparat je malo, lako za rukovanje i pogodno za komunikaciju i putovanja. Lagan i mali, udoban je za nošenje i ne pada lako.



Karakteristike mašine: Maksimalni izlaz zvuka: 129+_4dB pojačanje zvuka: 38+_5dB Ulazni šum:< 28dB Frekvencijski opseg: 400HZ~3800HZ
Ugrađeni digitalni čip za duplo smanjenje šuma pruža bolju jasnoću za različita okruženja, bez obzira gde se nalazite, sa 4 (četiri) prekidača režima za poništavanje buke. Punjivo pojačalo za slušni aparat je lako za nošenje, izdržljivo i pristaje na oba uha, što ga čini pogodnim za sve ljude.
4 različita režima pojačavanja za poništavanje buke na osnovu okruženja. Svaki put kada kliknem na dugme za izbor režima, četiri ljubazna bip tona koji obaveštavaju o režimu izbora maksimiziraju pogodnost. Normalni režim, 1 zvučni signal, pogodan je za upotrebu u zatvorenom prostoru. Režim smanjenja buke, 2 zvučna signala, pogodan za svakodnevni život. Treći režim smanjenja buke, 3 zvučna signala, pogodan za upotrebu na otvorenom. Režim smanjenja buke 4, 4 zvučna signala, pogodan za scene sa bukom.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

milkefutog (6)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

10 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138597141