Inhator za decu

15 pregleda
0 želi ovaj predmet

Inhator za decu

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

StankovicProdaja

StankovicProdaja

(18)

80% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Hygelink
  • Mane i oštećenja Nema

Ефикасна атомизација и чак префињеност: Хигелинк напредни инхалатор користи технологију пиезоелектричне мреже за небулизацију за формирање изузетно финих честица од 2 ~ 5 μм које могу директно да стигну до респираторног тракта и плућа. Брзина замагљивања је око 0,25 мл/мин, честице спреја су фине и уједначене, није лако угушити, лако се апсорбују. Погодно за прехладу, астму и друге респираторне болести, уживајте у слободном дисању током целе године.
Изузетно дуг век трајања батерије и лаган преносиви: уграђена батерија од 800 мАх са високим капацитетом, инхалатор за одрасле може постићи 120 минута бежичног ултра-дугог века трајања батерије. Без висећих ужади, мали је и изврстан, деца их лако држе за руку. Тежак је око 140 г и стаје у сваку ташну на путу. Структура је високо интегрисана, лако се раставља помоћу дугмета, лакше се чисти. Дезинфекција је погодна за употребу на путовањима.
30 дБ тих и рад са једним дугметом: удисање инхалационог уређаја за децу је згодно и једноставно, кључ за почетак атомизације, бука је мања од 30 дБ, као да шапат мајке не буди децу која спавају . Иако можете лако да изведете тиху атомизацију код куће, такође можете уживати у угодном времену забаве. Не брините о раздражљивости/отпорности која може бити погоршана гласним звуковима.
Вишеструка сигурносна заштитна технологија: Инхалатор са интелигентном сигурносном функцијом заштите, недостатак воде ради одмах, дужи век трајања. Контакти користе побољшани процес позлаћења који не рђа дуго времена чак и у окружењима са високим садржајем соли и високом влажношћу, а електрична веза је стабилнија. Јединствен дизајн доњег жлеба нагнутог за 15°, преостали раствор лека је мањи од 0,1 мл и стопа употребе је већа.
Нова ажурирана додатна опрема и широка употреба: За разлику од старог модела, маска за небулизатор је направљена од квалитетнијег ТПУ материјала, који је сигуран и удобан и савршено пристаје на лице. Такође укључује разне додатке као што су дечије маске, маске за одрасле, млазнице за зубе итд., погодне за више узраста. Имајте на уму да дестилована вода, етерична уља и вискозне течности нису погодни за употребу са инхалатором.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

StankovicProdaja
StankovicProdaja (18)

80% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135342321