Slušni aparat za starije osobe dva komada Delmicure

14 pregleda
0 želi ovaj predmet

Slušni aparat za starije osobe dva komada Delmicure

Cena: 7.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

milkefutog

(6)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

10 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Delmicure
  • Mane i oštećenja Nema

NOVO NEKORISCENO u kompletu dobijate 2 slusna aparata . Delmicure nemacka marka

Slušni aparat za starije osobe sa podešavanjem frekvencije, digitalno punjivo pojačalo za sluh za odrasle, više nivoa jačine zvuka i funkcije poništavanja buke


O ovoj stavci
【LAKO ZA UPRAVLJANJE】 Delmicure slušni aparat za odrasle dolazi sa jednostavnim kontrolama, što ih čini lakim za rukovanje ljudima svih uzrasta. Punjivi slušni aparat često ima jednostavne tastere za podešavanje jačine zvuka, prebacivanje između režima slušanja i upravljanje drugim podešavanjima.


【EKO PRIJATELJSKI PUNJIVI ZVUČNI UREĐAJI】 Zvučni uređaji za odrasle se mogu puniti, što olakšava punjenje vaših zvučnih uređaja, eliminišući muku stalno menjanja baterija, osigurava neprekidnu zvučnu podršku kada je to potrebno.


【Udobni za nošenje】 Napravljeni od laganih materijala, punjivi zvučni uređaji su izuzetno lagani i laki za nošenje i nošenje. Dizajn ergonomskog oblika uklapa se u krivinu uha bez izazivanja pritiska ili nelagodnosti na ušnoj školjki osigurava udobnost i stabilnost prilikom nošenja. omogućava dugotrajno nošenje bez neprijatnosti.


【PONIŠTAVANJE BUKE I MANJE OMETNOSTI】 Napravljeni sa naprednim digitalnim čipom, Delmicure zvučni uređaji za starije osobe opremljeni su tehnologijom za poništavanje buke, koja efikasno potiskuje pozadinsku buku i čini govor jasnijim. Omogućavanje korisnicima da se fokusiraju na ono što žele, bolje razumeju razgovore i uživaju u vrhunskom iskustvu u različitim okruženjima za slušanje.


【365-DNEVNA GARANCIJA】 Pružamo vam 365-dnevnu garanciju na proizvod kako bismo bili sigurni da ćete uživati u proizvodima i uslugama visokog kvaliteta nakon kupovine. Ako naiđete na bilo kakve probleme ili nedoumice u vezi sa kvalitetom tokom korišćenja zvučnih uređaja, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo vam pružiti pravovremenu podršku i rešenja nakon prodaje.
Zašto se javlja zviždanje? -Zviždanje nastaje zbog razmaka između čepića za uši i ušnog kanala, koji se ne uklapa u uvo u potpunosti. Preporučuje se da čep za uši zamenite prikladnijim, tako da će zviždanje nestati kada se savršeno uklopi.
Zašto postoje neke pozadinske buke? -U stvari, to je zvuk električne struje koji postoji u svim dobrim mašinama. Generalno, što je veća snaga, to je veći statički zvuk. Uključite ga nakon što ga stavite u uši, a zatim postepeno pojačajte zvuk. Generalno, navikćete se nakon 2-3 nedelje.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

milkefutog (6)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

10 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138598013