JAMAHA PORTASOUND PS-3 ELEKTRO KLAVIJATURA SINTISAJZER

372 pregleda
6 želi ovaj predmet

JAMAHA PORTASOUND PS-3 ELEKTRO KLAVIJATURA SINTISAJZER

Cena: 11.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.229)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.661 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

U odličnom estetskom i probanom radno milozvučno funkcionalnom stanju sa radom na 6 X LR14 baterija , koje nisu uključene u prodaju , sa mogućnošću rada i na strujni adapter koji nije uključen jer ga nije bilo pridodatog ali ga je lako nabaviti-priključiti , sa mogućnosti tri ulaza - izlaza vidno po slici - Kod probe , ono što sam osetio-zapazio bez ikakvog praktičnog znanja korišćenja instrumenta , da je relativno osetljiv na pritiske prelaza sa dugmića na dugmiće za istrumente ( sa desne strane markirani zelenim ) , tako da ne bi valjalo da ga "dohvati Zverka iz Mapetovaca " Svi dugmići uz neko pažljivo normalno - nežno :) pritiskanje probano funkcinalni , i zaista sve to veoma sjajno zvuči - u odličnom putnom-zaštitnom koferu ca 59x20rukohvatax7.5cm -

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije

Yamaha Portasound elektronske muzičke klavijature proizvodila je Yamaha Corporation tokom 1980-ih i 1990-ih. Ime sugerira prenosivost instrumenata, pri čemu je rad na bateriji konzistentna karakteristika u cijeloj liniji. Mnoge od ovih tastatura su dizajnirane za decu sa malim tasterima i jednostavnim unapred podešenim funkcijama pogodnim za obrazovnu upotrebu. [1] Godine 1982., linija je uvela sistem čitača kartica koji je omogućio igračima da uče i igraju zajedno sa sekvenciranim pjesmama. [2] PSS linija sadrži mini tipke, a PSR linija tipke pune veličine. Neke od vrhunskih klavijatura imaju napredne funkcije poput programabilnih kontrola sintisajzera , midi mogućnosti i funkcija uzorkovanja.

Savremena upotreba
Elektronski muzičari i inženjeri zvuka koristili su ove instrumente za postizanje autentičnog lo-fi zvuka [3] , a neki ih modificiraju savijanjem kola kako bi proširili svoje zvučne palete. Od 2015. godine, muzičar Dan Friel nastavlja da koristi Portasound koji je dobio na poklon 1984. [4] Otprilike 2017. italijanski umjetnik Modula je objavio EP pod nazivom 780's Chronicles , snimljen prvenstveno pomoću Yamahe PSS780. [5] Cyril Hahn koristi Yamaha PSS380 u svojim originalnim kompozicijama, i bilježi njen profil buke kao simpatičnu karakteristiku. [6]

Nezvanični softver i VST dodaci
U 21. veku, nekoliko nezavisnih programera softvera proizvelo je dodatne alate za modifikaciju i skladištenje zakrpa za midi-sposobne PSS tastature, kao što su PSS Edit, [7] PSS Wave Editor i CTRLR. [8] VST plug-in soft-synth verzije nekih od ovih klavijatura također su izdali različiti programeri, uključujući Yamaha PSS-170 i PSS-480 od Audio Animals, [9] [10] GSS-370 (bazirano na tastatura PSS370) [11] i PortaFM. [12] [13]

Uslovi prodaje prodavca

PRVENSTVENO OBOSTRANA KOREKTNOST

Sva komunikacija se prvenstveno obavlja isključivo u Limundo porukama

Kupac je dužan da svaki kupljeni - izlicitirani predmet plati , kao što sam i sam kao prodavac dužan da ga se odreknem i pošaljem , pa bilo to i za minimalnih 10dinara.

Ako Kupac proceni da mu se slanje za kupljeno ne isplati , u obavezi je da plati kupljeno i odriče se predmeta u limundo porukama .

Kupoprodaja se obavlja isključivo u limundo roku , osim ako se ne dogovorimo drugačije u limundo porukama .

Slanje je na teret kupca , jedino ako ne upadne u " rang boljih kupaca " što sam kao prodavac po kupljenom procenim i tada dobija besplatno poklon slanje.

Slanja se vrše isključivo preko Pošte na najjeftiniji mogući način za kupca , koje je kupac uvek u mogućnosti sam da zatraži.

Lična preuzimanja se vrše u Limundo roku , po datim intervalima datih od strane prodavca i zajedničkom dogovoru u limundo porukama.

Svaka reklamacija je moguća u roku od sedam dana po slanju-prijemu predmeta , osim predmeta koji su naznačeni kao nemogući za reklamiranje

Eventualni reklamirani predmet se vraća o trošku kupca, i kada utvrdim ispravnost- verodostojnost reklamacije , sredstva bezuslovno vraćam na račun kupca.

Pakovanje je uvej najbolje moguće , tako da za eventualne lomove od strane prevoznika ne odgovaram , jer kupac slanje može da zaštiti naznakom vrednosti same pošiljke , samog sebe zaštiti od eventualnih lomova , i reklamaciju tada ulaže samom prevozniku gde se i zadesio lom.

Nadamo se dobroj saradnji

Lepe dane vam želim

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.229)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.661 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135864605