iRig HD 2 Digitalni Mikrofon smartphone PC 24bit 96kHz

323 pregleda
11 želi ovaj predmet

iRig HD 2 Digitalni Mikrofon smartphone PC 24bit 96kHz

Cena: 5.750 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Cosmopolitan1

(45)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

65 pozitivnih ocena

Novi Pazar, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Ovo je u pola cene tacno u odnosu na najjeftiniji nov koji se moze naci. Ne znam zasto su u tom prodavnici tako spustil idrasticno cenu jer svuda je u svetu i u Srbiji oko 125 evra nov, ali eto, dobijate ne samo mikrofon komplet sve kako i kao nov, i savrseno nov izgleda i sve kao da nikada u ruke nije uzeto, dobijate medjutim ektra dodatnu opremu, a to su sledeci detalji. Dobijate mali prikljucak koji se nadovezuje na usb kabal, tako da mozete koristiti i na android telefonima podjednako kao i na iPhone, jer kao iz imena sto se kaze nekako su ga predvideli za iPhone telefone, ali i za desktop odnosno laptop racunare. U svakom slucaju, pored tog prikljucka dobijate i jos jedan detalj, drzac za mobilni telefon, koji se fiksira na bilo koji stalak, kao i na ovaj za mikrofon sto se moze postaviti a kako se vidi na slici.

Kvalitet mikrofona je dobar. Izrada i dizajn, zaista prelepo izgleda verujte mi. Drugo, 24 bita i 96 000 khz je zaista besprekoran kvalitet ko zeli da se oproba i u studijskom snimanju muzickih instrumenata. Moe se koristiti za svaku priliku, ne samo za sstudio. Kardioidni patern omogucava blokiranje suma i ostalih zvukova koji dolaze sa bokova ili od pozadi, osim ako ste u maloj prostoriji koja odzvanja itd onda prosto zvuk putuje sa svih strana, ali kada govorite u mikrofon ili svirate to mora biti pravolinijski inace izoluje sve ostalo i ne cuje se ako ne centrirate to lepo.

Nacin upotrebe, na mobilnim telefonima, kompjuteirma i sve sto ima prikljucak usb dakle to je ono na sta moze da se ukljuci. Dalje, ima i uticnicu ugradjenu za slusalice, podesavanje jacine zvuka slusalica kao i samog mikrofona i indikator plavo, zeleno i crveno svetlo koje vam daje znak da li ste dovoljno pojacali ili priblizili mik prilikom govora itd.

Zaista ima dobar zvuk i tu nema omaske, jer ce snimiti i uhvatiti sirok spektar tonova i frekvencija sve od najdubljih basova do najvisih visokih tonova i u to ne morate da sumnjate.

Kvaitet CD Compact Diska je 16bit 44000 khz pa uporedite i vidite koliko daleko sa ovim uredjajem se moze ici po pitanju kvaliteta.

Moze se koristiti za novinare, podkastere, radio emisije, snimanje muzike kod kuce ili u studiju, ili snimanje bilo cega. Kabal nije preterano dugacak, pa za neke projekte bi morali imati neki duzi kabal i to se moze kupiti., ali za snimanje telefonom i putm laptopa je vrlo lako i dovoljno.

Snimicu i video uskoro pa cemo prikazati lepo kako izgleda i kako se u programu lako koristi i kako se program lako downloaduje i koristi.

Nize od ove cene ne moze, pa mi je zao ali ne morate nuditi manje jer ne bih ipak odgovorio. Ali, ako vam se dopada i hocete dobar kvalitet za jedan pristojan novac, onda ne morate da se brinete da li cete pogresiti. Ali svakako, ako mozete sebi priustiti vise stotina dolara za neki bolji, onda svakako vas podsticem na to i naravno da kvalitet ne bi bio srazmeran.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Cosmopolitan1 (45)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

65 pozitivnih ocena

Novi Pazar, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127053673